Yvonne_lovestotravel

profiel Yvonne_lovestotravel

Naam

yvonne de Bondt

Reviews

1

Foto's & tips

154

Blogs

0

Lid sinds

25 May 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Vietnam

Fav. stad

Tokyo, HongKong, Tbilisi

Over mij

Reizen is een hobby van mij en mijn vriend, van verre reizen tot stedentrips, van mooie landschappen tot overbevolkte indrukwekkende steden het maakt ons niet zoveel uit het is allemaal leuk en interessant.
Mijn vriend en ik proberen elk jaar een verre reis te maken van een aantal weken en een stedentrip of een korte vakantie. En daarbij vind ik het heerlijk om overal waar wij komen foto's te maken en het is leuk om deze foto's te delen met anderen op bijvoorbeeld Columbus, waar wij overigens van het begin af aan al lid van zijn en de tijdschriften grondig worden gelezen en uitgepluist voor ideeën en tips voor nieuwe bestemmingen.
Met een reis(je) regel ik altijd alles zelf en stippel vantevoren een route uit en alles wat daarbij komt kijken van tickets, hotels, visa, excursies etc.
Hier begint bij ons de voorpret van het reizen al.

2018: Fins Lapland, Balitische staten, Helsinki, Moskou, St. Petersburg, Parijs, Berlijn 2x, Edinburgh& Highlands, Ardennen, Drenthe.

2019: April: Azerbeidzjan, Georgie, Armenië &Boekarest

Juni: Frankrijk, Auvergne

Augustus: 6 weken Singapore &Australie rondreis :)

Mijn Motto

'If travelling was free, you would never see me again!'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Sony

Model

A6500

Overige

Dji mavicair 2, sigma 14-24 mm f2.8 lens en macro sony f2.8 lens Lenzen: Sony 18-55-f35-56, Sony E-Mount E20mm f2.8, Sony E-mount 55-210 mm f4.5-6.3

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (154)

'486703' door Yvonne_lovestotravel '486703' door Yvonne_lovestotravel

PolenAuschwitz

PolenAuschwitz

Auschwitz

Yvonne_lovestotravel

Ben in Auschwitz als zowel Auschwitz 11 Birkenau geweest met een dagtour, het gaat echt je pet te boven van wat hier zich allemaal heeft afgespeeld. Deze foto is genomen in Auschwitz 1 naast blok 11, die ze ook wel "death block" noemden. In Auschwitz hebben 1,1 miljoen mensen het leven gelaten, echt onvoorstelbaar wat de mensheid elkaar aan doet.

'489816' door Yvonne_lovestotravel '489816' door Yvonne_lovestotravel

ThailandNoord Thailand

ThailandNoord Thailand

Tham Lod cave in...No

Yvonne_lovestotravel

In het noord-westen van Thailand in Mae Hong Son ligt deze prachtige Tham Lod cave, waar we met een bamboe vlot doorheen vaarden met een Thaise gids met een gaslamp en een gids die ons roeiden met een bamboe stok. Het krioelde van het leven in de grot, vleermuizen, vissen en heel veel vogels. De grot had 3 verdiepingen en was bijzonder groot en indrukwekkend.

'494352' door Yvonne_lovestotravel '494352' door Yvonne_lovestotravel

VietnamHanoi

VietnamHanoi

Een lekker hapje eten

Yvonne_lovestotravel

De straat van ons hotel was vanaf 05:30 uur s'morgens een lokale markt die tot s'avonds laat door gaat en waar je je ogen uitkijkt. Deze 3 vrouwen gingen op de welbekende blauwe krukjes van Hanoi lekker een hapje eten op de lokale markt.

Ik ben fan van (7)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (16)

'517656' door Deerik '517656' door Deerik

Zuid-AfrikaNoordwest Zuid-Afrika

Zuid-AfrikaNoordwest Zuid-Afrika

Bedankt Allemaal!!

Deerik

Graag wil ik iedereen bedanken voor jullie felicitaties met mijn Publieksprijs. Een prijs die eigenlijk geen betekenis heeft. Des te meer betekenis hebben alle waarderingen die ik van jullie het afgelopen jaar heb gekregen, vaak mooie complimenten, hartjes (favo's) en ook de vele rode sterren.

'507020' door Neretslok '507020' door Neretslok

Verenigde Arabische EmiratenDubai

Verenigde Arabische EmiratenDubai

Winkeltje

Neretslok

Een winkeltje in oud Dubai, dat wel 100 jaar oud lijkt. Dat zou wel kunnen, want dit kun je zien in het museum in Dubai, dat als doel heeft een inkijkje te geven in het leven van vroeger, toen Dubai nog een vissersdorp was.

'496415' door RobHoekstra '496415' door RobHoekstra

MaleisiëSabah

MaleisiëSabah

Hoogtepunt Sabah

RobHoekstra

Nadat ik een keer ergens op internet een soortgelijk plaatje als deze had gezien wist ik zeker dat ik naar Sabah wilde. Duiken bij Sipadan island was de hoofdreden maar een hike naar dit uitzichtpunt op Bohey Dulang trok me over de streep. Bohey Dulang is een onbewoond eiland in het Tun Sakaran national marine park en zowel letterlijk als figuurlijk een van de hoogtepunten van mijn reis naar Sabah. Het ligt op ongeveer een uurtje varen van Semporna. Volgens mij is deze plek onder westerse toeristen nog niet erg bekend want ik heb er daar (op m'n maatje na dan) geen enkele gezien. De eilanden hier worden zoals je ziet op de foto omringd door prachtige koraalriffen.

Mijn favoriete blogs van anderen (2)

Daar waar wij op vakantie wel een, twee, hooguit drie rare dingen meemaken, zo was tijdens onze reis door Japan wel elke dag gevuld met rariteiten. De uitspraak van Alice in Wonderland ("Sometimes I’v... Lees meer

Cuba is een prachtig land met bijzonder mooie landschappen en vele authentieke steden. Ondanks de soms slechte toestand van de wegen een ultieme roadtrip-bestemming. Mocht je echter een auto willen hu... Lees meer

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier