Wendyleijten

profiel Wendyleijten

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

30 December 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Griekenland

Fav. stad

Madrid

Mijn Motto

'Go with the flow. ♡'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'1109199' door Wendyleijten '1109199' door Wendyleijten

Griekenland

Griekenland

Antiparos: een oase..

Wendyleijten

Wat een rust op het Griekse eilandje Antiparos dat ik met de boot vanaf het grotere buureiland Paros bezocht. Een bezoek aan dit mini-eilandje is een leuk dagtripje bij een verblijf in Paros. Hier vind je een authentieke, ongedwongen Griekse sfeer. Bij een wandeling door het kleine gelijknamige havenplaatsje kwamen we bij dit vervallen maar prachtige pleintje uit. Omdat het Pasen was, kregen we zelfgebakken koekjes van een vrouw die op het balkonnetje verscheen. Ondanks de taalbarrière een bijzondere ontmoeting. ευχαριστώ!

'1107540' door Wendyleijten '1107540' door Wendyleijten

SpanjeGranada

SpanjeGranada

De kat uit de boom...

Wendyleijten

Tijdens de wandeling naar de Sacromonte grotten op de berg van Granada, spotte ik deze katjes. Samen schuilen voor de regen met een dakje boven het hoofd, wel zo gezellig.

'1109207' door Wendyleijten '1109207' door Wendyleijten

SpanjeBarcelona

SpanjeBarcelona

Karakteristiek...Cada

Wendyleijten

Dit prachtige witte kunstenaarsdorpje aan de Costa Brava biedt de ideale combinatie van cultuur, strand en natuur. De charme van dit dorpje vind je terug in de smalle steegjes en knusse pleintjes. Geen wonder dat deze plaats een inspiratiebron was voor Dalí. Dit romantische dorpje verrast.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (3)

'1108266' door Patty Mudde '1108266' door Patty Mudde

Zuid-AfrikaAddo NP

Zuid-AfrikaAddo NP

Olifanten familie

Patty Mudde

Deze momenten zijn magisch. We kijken inmiddels 15 minuten naar een grote olifant, hij staat prachtig alleen ver weg midden in het landschap en loopt langzaam onze kant op. Nog druk met onze fotoshoot van dit mooie beeld lijkt het alsof hij contact maakt met iets achter ons... We draaien om en zien zijn volledige familie aan komen lopen om te drinken in dit poeltje naast onze auto. Wauw, hoe mooi is dit gezin?

'537678' door Travelireentje '537678' door Travelireentje

MarokkoRabat

MarokkoRabat

Rabat

Travelireentje

Rabat in de avond. Ons hotel grenst vlak aan de weg vlakbij de buitenmuur van de Medina. 's Avonds is er van alles te zien en te beleven. Zeer de moeite waard om rond te kijken, vooral het gedeelte vlak bij de muur, meer de Medina in wordt het moderner en toeristisch, daar verlies ik dan al weer snel mijn aandacht. Persoonlijk een van mijn favoriete foto's die ik gemaakt heb tijdens mijn Marokko reis, niet omdat het foto technisch nou zo'n hoogstandje is maar omdat het prima de sfeer weergeeft. De rook op de achtergrond komt door karretjes waar ze van alles op staan te poffen voor de verkoop aan de Marokkanen zelf. Rabat is zeker geschikt voor een interessante stedentrip

'416230' door Vulture1960 '416230' door Vulture1960

EcuadorGalapagos eilanden

EcuadorGalapagos eilanden

Vliegenmepper...Galap

Vulture1960

Op Espanola island werden niet alleen wij, maar ook de zeehonden achtervolgd door de vliegen. Eenvan deze 2 kleine zeehondjes had een leuke manier gevonden om ze weg te jagen! Hoeveel vliegen tel jij ? Groot kan je het goed zien! Voor deze foto ben ik in het zand gaan liggen ik wilde een foto op ooghoogte. Opeens hoorde ik Jo roppen Fer pas op achter je. Een van de vrouwtjes zeehonden vond mij kennelijk aantrekkelijk en wilde kennis maken :)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier