Wardfaes

'558656' door Wardfaes '558656' door Wardfaes

FrankrijkNoord Frankrijk

FrankrijkNoord Frankrijk

Tot aan het uiterste.

Wardfaes

Een van de mooiste puntjes van de Opaalkust, en misschien wel van heel Frankrijk, is Cap Griz-Nez. Een hogergelegen rots die tijdens WO II gebruikt werd voor de Atlantic Wall van de Duitsers. Bij mooi weer kan je in de verte de krijtrotsen van Engeland zien liggen.

'558630' door Wardfaes '558630' door Wardfaes

SlowakijeBratislava

SlowakijeBratislava

Een avondwandeling me

Wardfaes

Als u de avond in Bratislava wilt doorbrengen met een uitzicht, en u nog over fitte benen beschikt, kan ik u aanraden om naar de overkant van de Donau te gaan. 's Avonds is het kasteel en de Novy Most prachtig verlicht en passeren er regelmatig enkele schepen. Op zomeravonden zijn er enkele straatconcerten bezig wat voor een gezellige sfeer zorgt.

'558629' door Wardfaes '558629' door Wardfaes

OostenrijkWenen

OostenrijkWenen

In de voetsporen van.

Wardfaes

Een van dé plekjes in Wenen voor mij, is tevens ook een van de bekendste plekjes van Wenen. Schloss Schönbrunn ligt een beetje uit het centrum, maar absoluut een 'must see'. Aan de ingang van het paleis is het tamelijk druk, maar door de grote omvang van het park kan je in een mum van tijd zo goed als alleen rond lopen op de paadjes tussen de bomen.

'558399' door Wardfaes '558399' door Wardfaes

SlowakijeBratislava

SlowakijeBratislava

Van het padje gaan

Wardfaes

Bratislava is een kleine, maar gezellige hoofdstad. In het centrum kan u tal van drukke winkelstraatjes vinden. Toch kan ik u aanraden om eens een steegje in te slaag, weg van alle drukte. Ja kan er rustig door de steegjes en pittoreske straten wandelen zonder al te veel andere toeristen tegen te komen.

'558370' door Wardfaes '558370' door Wardfaes

HongarijeBoedapest

HongarijeBoedapest

Chillen op de...Vrijh

Wardfaes

Wie de avond graag op een rustige manier afsluit, kan best naar de Vrijheidsbrug gaan. Vooral jongeren en locals verzamelen hier met drank en snacks om samen de avond te zien vallen over Boedapest. Het rustige water van de Donau onder u, de heuvel van de Citadel naast u en de prachtige skyline van Boedapest voor u zorgen voor een onvergetelijke avond.

'558361' door Wardfaes '558361' door Wardfaes

HongarijeBoedapest

HongarijeBoedapest

Citylights

Wardfaes

Bij een bezoek aan de Hongaarse hoofdstad Budapest, kan ik je ten zeerste aanraden om een avond door te brengen aan het Vissersbastion. Van op deze plaats, gelegen aan de Westelijke oever van de stad, heb je een prachtig zicht op het andere stadsdeel. De avond zien vallen en alle lichtjes rond en op het water van de Donau zien aangaan is betoverend mooi.

'558313' door Wardfaes '558313' door Wardfaes

PolenWroclaw

PolenWroclaw

Poolse Pracht

Wardfaes

Bij een bezoek aan de Poolse grootstad Wroclaw is een dagtrip naar het kasteel van Ksiaz aan te raden. Een prachtig kasteel op een rots tussen de beboste heuvels. Je kan er de slaapkamer van Adolf Hitler bezoeken, maar vooral de inkomen hal is de moeite waard.

'558312' door Wardfaes '558312' door Wardfaes

Groot-BrittanniëLonden

Groot-BrittanniëLonden

A room with a view

Wardfaes

Als je in Londen bent, is een bezoek aan The London Eye een lust. Een toertje van +/- 45 minuten brengt je tot op het dak van Londen. Vooral bij avondval is het uitzicht adembenemend. Bij hevige wind moet je wel tegen een stootje kunnen!

'558311' door Wardfaes '558311' door Wardfaes

EstlandLaanemaa

EstlandLaanemaa

Countryside van...Est

Wardfaes

Het trein museum in Haapsalu is niet bepaald groot, maar wel indrukwekkend. Er staan een 10 tal locomotieven uit de Soviet-tijd die voorzien waren om de Trans-Siberische spoorlijn te berijden. Enorme machines, ideaal voor leuke en unieke foto's.

'558309' door Wardfaes '558309' door Wardfaes

EstlandTallinn

EstlandTallinn

Verlaten Soviet...gev

Wardfaes

Patarai Sea Fortress Deze oude gevangenis en psychiatrie uit de Soviet tijd is akelig goed bewaard gebleven. Hier werden niet enkel criminelen of geestenszieken in opgesloten, maar ook politieke tegenstanders van het Sovietbewind. Voor een inkom van slechts 2 EUR kan je zelf ronddwalen in de cellen en gangen. Het meest aangrijpende is de executiekamer en de "open-wandel ruimtes". Een echte aanrader voor iedereen.

'558286' door Wardfaes '558286' door Wardfaes

LetlandRiga

LetlandRiga

Rustig citytrippen

Wardfaes

Riga heeft alles voor een citytrip. Rustige parken, kleine steegjes, water, leuke bars, historie... Zeker aan te raden is een trip over de brug te maken zodat je een mooie kijk hebt over de historische skyline van Riga.

'558284' door Wardfaes '558284' door Wardfaes

LitouwenKaunas

LitouwenKaunas

Red Castle

Wardfaes

Kaunas is een niet te missen stad wanneer je Litouwen bezoekt. Prachtige burcht, Gezellige stadsplein en leuke terrasjes. Uurtje rijden van Vilnius, maar zeker valt zeker aan te raden als dagtrip.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier