Walterrijk

profiel Walterrijk

Naam

Walter Rijk

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

0

Lid sinds

29 July 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Thailand

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Olympus

Model

OM-D E-M1 MARK II

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'936695' door Walterrijk '936695' door Walterrijk

ColombiaCiudad Perdida

ColombiaCiudad Perdida

Indianendorp in...Col

Walterrijk

Onderweg naar de Ciudad Perdida in de bergen van de Sierra Nevada de Santa Marta in Colombia, kwamen we dit dorp van een indianenstam tegen. Zo totaal anders dan de dorpen en steden waar wij westerlingen in wonen. Het is moeilijk voor te stellen hoe het leven daar daadwerkelijk is.

'1110625' door Walterrijk '1110625' door Walterrijk

IndonesiëFlores

IndonesiëFlores

Verlaten stranden op.

Walterrijk

Nationaal park 17 Islands bevat geen 17 maar 21 eilanden. Ze hebben er 17 van gemaakt om dat de onafhankelijkheidsdag van Indonesië op 17 augustus is. Het zijn prachtige idyllische eilandjes waar je erg mooi kan snorkelen. De eilanden liggen voor de kust bij Riung, een slaperig plaatsje waar je wat moeite voor moet doen om er te komen. De wegen er naar toe zijn niet al te best, maar het voordeel is dat het veel toeristen ontmoedigd om er te komen. In Riung huur je een boot met kapitein die je naar alle mooie plekjes op de eilanden kan brengen.

'940740' door Walterrijk '940740' door Walterrijk

ColombiaCiudad Perdida

ColombiaCiudad Perdida

Kogi indianenkind

Walterrijk

Onderweg naar de Ciudad Perdida in de bergen van de Sierra Nevada de Santa Marta in Colombia kom je regelmatig Kogi en Wiwa indianen tegen. Dit was een kind van de Kogi stam die aan de rand van het dorpje stond. De kinderen trouwen daar al op hun 12e levensjaar en krijgen dan ook al kinderen. Je ziet daar hele jonge ouders. Het is wel even wennen om dat te zien.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier