VeraSallum

profiel VeraSallum

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

28 December 2018

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'1081237' door VeraSallum '1081237' door VeraSallum

Costa RicaTortuguero

Costa RicaTortuguero

Wildlife van Costa...

VeraSallum

Je blijft maar om je heen kijken wanneer je door de jungle loopt. Stiekem hoop je een grote dikke slang te zien, maar deze kleine slang zat ergens tussen de bomen verstopt maar wist een van onze gidsen te vinden.

'1081239' door VeraSallum '1081239' door VeraSallum

Costa RicaMonteverde

Costa RicaMonteverde

De kolibri

VeraSallum

Dit zijn toch wel een van de mooiste vogels op deze wereld. Ze vliegen je zo snel voorbij en oh zo moeilijk om er een mooie foto van te kunnen maken. In het kolibri park van Monteverde werden we overspoeld met kolibries. En zo kon ik toch een mooie foto maken.

'1082697' door VeraSallum '1082697' door VeraSallum

KroatiëZagreb

KroatiëZagreb

Straten van Zagreb

VeraSallum

Het had net een beetje geregend, en zo onstonden er van die mooie plasjes aan de zijkanten van de wegen. Perfect om een mooi plaatje te schieten. Zagreb is een mooie stad, niet zo bijzonder als andere grote steden in Europa. Dit maakt wel dat het niet zo wordt overspoeld met toeristen. Verder moet je als je in Zagreb bent de stad uit en op zoek gaan naar de natuur, want die is prachtig in Kroatië.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier