Sanderyoho

profiel Sanderyoho

Naam

Sander Yoho

Reviews

1

Foto's & tips

69

Blogs

0

Lid sinds

25 March 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Groot-Brittannië

Fav. stad

New York

Mijn Motto

'Explore, Excite en Relax'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

5D MarkIV

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (69)

'484011' door Sanderyoho '484011' door Sanderyoho

NoorwegenTromso

NoorwegenTromso

Noorderlicht nabij...

Sanderyoho

#mynorwaystories Het fotograferen van noorderlicht is een hoofdstuk apart. Op internet staan vele tips. Wat ik heb geleerd: - Neem een stevig statief (ik had een licht statief die met harde wind in de sneeuw toch niet helemaal stabiel is) - Neem niet te lange belichtingstijd (ik heb meer dan 30 seconden gebruikt, wat toch al wat lang is) Voor het zoeken naar Noorderlicht is er maar één tip. Zoek naar een heldere hemel (als je sterren kunt zien). In het hoge noorden verschijnt het noorderlicht dan altijd (althans in de wintermaanden). Als je geluk hebt is het de ene keer heftiger dan de andere keer, dat hangt van de zonne-activiteit af. En oh ja, het noordelicht op de foto is veel mooier dan in het echt. Een gids zei:

'495832' door Sanderyoho '495832' door Sanderyoho

SpanjeGran Canaria

SpanjeGran Canaria

Struinen door de...du

Sanderyoho

Een heerlijk gebied, als je een flesje water bij je hebt en niet bang bent voor een flinke heuvel door het losse zand. Af en toe even je schoenen uitdoen en een kilo zand eruit schudden. Blote voeten kan natuurlijk ook. Daarnaast ook zeer fotogeniek, met of zonder "model".

'391755' door Sanderyoho '391755' door Sanderyoho

IndiaBangalore

IndiaBangalore

Waslijn in India

Sanderyoho

Deze wirwar van waslijnen symboliseert voor mij de kleurrijke chaos van India met al zijn netwerken. Veel werk die wij met machines doen gebeurt daar nog met de hand, gewoon omdat er genoeg mensen zijn om het werk te doen en de kosten laag.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier