Rien-Eyk

9
China Yunnan
Rien-Eyk was hier 30 Apr 2017
Voor een reis naar China kozen we voor een rondreis langs de zuidelijke en westelijke grenzen van Yunnan, ver weg van de toeristische centra. Dit is het gebied waar veel minderheden wonen die nog steeds in klederdracht lopen. Je komt ze vaak tegen op lokale markten in dat gebied. We zagen allerlei landschappen, van hoge bergen tot diepe dalen waarin rivieren als de Mekong zich een weg banen. Maar ook allerlei soorten plantages, bananen, thee en rubber; en natuurlijk rijstterrassen. We hebben boeddhistische, confutiaanse en taoistische tempels bezocht, evenals rooms-katholieke kerken en Tibetaanse kloosters. We kwamen in grote steden en kleine afgelegen dorpen. We zagen het China zoals het buiten de gebaande paden werkelijk is.
Regio
  • Verrassend veelzijdig landschap
  • Veel minderheden met prachtige klederdrachten
  • Veel contact met de plaatselijke bevolking
  • Soms lange busreizen nodig om ergens te komen
Review geplaatst op 2017-06-26

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier