Pradosh

profiel Pradosh

Naam

Pradosh Srikumar

Reviews

13

Foto's & tips

14

Blogs

0

Lid sinds

15 November 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'546880' door Pradosh '546880' door Pradosh

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

Rare

Pradosh

Op mijn fotografiereis in Varanasi kwam ik behoorlijk wat markante figuren tegen. 1 Sadu die mijn aandacht trok was deze man. Hij ging gewoon verder met zijn meditatie en liet mij mijn gang gaan om hem op de foto te krijgen. Ben heel blij met dit resultaat.

'544248' door Pradosh '544248' door Pradosh

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

Sadhu in Varanasi

Pradosh

Naar Varanasi gegaan voorjaar 2016 om de sadhu's te fotograveren. Het is niet altijd makkelijk omdat de meeste geld willen of niet gefotografeerd willen worden. Gelukkig als Indiër heb ik maak ik makkelijker contact met hun, maar het blijft een kwestie van juiste timing en de juiste persoon. Deze Sadhu maakte er geen probleem van dat ik hem op mijn lens vastlegde. De kleuren van zijn gewaad geeft deze foto net iets speciaals.

'544186' door Pradosh '544186' door Pradosh

KeniaSamburu National Reserve

KeniaSamburu National Reserve

The Masai point of...

Pradosh

Hoe verrassend het is als je vraagt of iemand in de Masai Mara in Kenia voor je wilt posseren en plotseling het halve dorp voor je lens staat. Zo verrassend was heel Kenia. Een land met grote verschillen in natuur, landschap, bevolking. Elke streek heeft zijn eigen stammen, gewoonte. Ondanks alle modernisering heeft het land nog genoeg onbekende, niet toeristische plaatsen waar toeristen zeer welkom zijn. Dat laat deze foto zeer zeker zien. De mensen zijn nog zo spontaan, vrolijk maar vooral nog trots op hun cultuur.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier