Moermans66

profiel Moermans66

Naam

Monique Moermans

Reviews

0

Foto's & tips

74

Blogs

0

Lid sinds

30 May 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Costa Rica

Over mij

Ik reis al enkele jaren met veel plezier. Ik hou van de cultuur, het eten de natuur van ieder land. De woestijn is op zijn manier even mooi als de jungle.

Mijn Motto

'Mensen leren kennen in hun eigen omgeving.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (74)

'191959' door Moermans66 '191959' door Moermans66

Costa RicaMonteverde

Costa RicaMonteverde

Blue jeans kikker

Moermans66

De aarbeipijlgifkikker of blue jeans kikker (strawberry poison-dart frog - dendrobates pumilio). Het gif van deze kikker werd gebruikt om de pijlen van de indianen mee in te smeren. Deze kikker is slechts enkele cm groot. Costa Rica heeft veel prachtige kikkers van heel groot tot heel klein.

'224778' door Moermans66 '224778' door Moermans66

Thailand

Thailand

Slangen in een fles

Moermans66

Bij de grens van Loas/Thailand werden ons flessen sterke drank met slangen erin aangeboden. Ook ken men kiezen voor andere "gevaarlijke beesten" zoals schorpioenen. Het zou goed voor de potentie van de heren zijn en vind dan ook goed aftrek in deze regio. Helaas is dit niet bevordelijk voor het leven van de slangen, want die worden hier steeds schaarser.

'191955' door Moermans66 '191955' door Moermans66

Costa RicaMonteverde

Costa RicaMonteverde

Slang

Moermans66

In Costa Rica hebben we in de jungle diverse slangen gezien. Later schrik je wel als je hoort dat het een hele giftige slang was die je een uurtje hebt gefotografeerd.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier