Mkroonenburg

profiel Mkroonenburg

Naam

Marije Kroonenburg

Reviews

10

Foto's & tips

95

Blogs

0

Lid sinds

08 November 2008

Favorieten

Fav. land

Australië

Over mij

Voor mij is reizen het ervaren van een andere cultuur en landschap. In het land van bestemming besluiten wij waar we precies naar toe gaan en voor hoe lang. Om deze manier ben je niet gebonden aan een strak reisschema en kun je op onverwacht mooie plekken langer blijven hangen.
Gelukkig vinden onze 2 kinderen dit allemaal prima en staan zijn overal voor open. Met een rugzak, een lakenzak, een paar slippers en een handje vol kleding, kun je alle kanten op.Meer heb je toch niet nodig?

Mijn Motto

'Geniet, neem de tijd en en sta open voor iets nieuws!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

7D

Overige

Olympus M10

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (95)

'480186' door Mkroonenburg '480186' door Mkroonenburg

Costa Rica

Costa Rica

Anti muggen spray

Mkroonenburg

Mocht je naar Costa Rica gaan, hier een goede tip voor de anti muggen spray. In Nederland wordt vanalles aangeraden, soms wel met 50 % DEET erin. Ook wij hadden deze flesjes meegenomen. Helaas prikten de muggen er dwars doorheen. In Costa Roca werd ons de volgende spuitbus aangeraden: OFF, een groene spuitbuis. Veel minder DEET. Er is ook een oranje spuitbus, die schijnt iets minder goed te werken. Maar voldoende voro aande kust. Aangezien wij in de jungle zaten, kozen we voor de groene. EN... geen muggenbulten meer. We konden zelfs in de avond met korte mouwen buiten zitten. Als je maar ingespoten bent. Super spul en de locals gebruiken het ook. Te koop bij iedere mini supermarkt!

'399360' door Mkroonenburg '399360' door Mkroonenburg

NoorwegenTelemark

NoorwegenTelemark

Uitzicht vanuit het..

Mkroonenburg

Twee zussen uit Noorwegen woonde in een piepkleine boerderij in Rui. Het houten boerderijtje lag op een steile berghelling boven Dalen met een prachtig uitzicht over de bergen en het in de diepte gelegen Bandakmeer. Op deze foto zie je dit prachtige uitzicht. De twee zussen, Ingerine en Gurine, bleven, nadat hun vader was overleden, hun leven lang op de kleine boerderij wonen. Het waren kleine vrouwtjes van niet meer dan 1.20 meter lang. Slechts 1 keer verlieten ze hun woonplaats. Ze kregen een uitnodiging om de koning Olav in Oslo te bezoeken.

'287254' door Mkroonenburg '287254' door Mkroonenburg

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

De Masai van ons kamp

Mkroonenburg

De Masai van onze "camping" Cilima Camp in het National Park Masai Mara. Met de benenwagen een wandeling rond het kamp gemaakt, wel onder begeleiding van deze Masai. Vele voetsporen gezien (ook leeuwen) en vele interessante verhalen gehoord. Geweldig.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier