MirandaNoomen

profiel MirandaNoomen

Naam

Miranda Noomen

Reviews

2

Foto's & tips

384

Blogs

2

Lid sinds

11 February 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Oeganda

Over mij

Ik wilde altijd wereldreiziger worden van beroep als in later groot zou zijn. Dit is helaas mislukt. Ter compensatie trekken we er zoveel mogelijk op uit met onze tent in het vliegtuig of in de auto - het liefst naar afgelegen gebieden, naar bergachtig gebied of naar landen waar ze rode stofwegen hebben...... bij voorkeur een combinatie van dat alles. Fotograferen is een passie, maar de beleving gaat nog altijd net even voor de foto.

Mijn Motto

'Gemaakte reizen zijn mijn meest dierbare bezit.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (384)

'157064' door MirandaNoomen '157064' door MirandaNoomen

OegandaWest Uganda

OegandaWest Uganda

Vrolijke vracht

MirandaNoomen

Veel mensen zullen in eerste instantie op reis gaan naar Uganda vanwege de prachtige natuur en wildlife. Mensen die in Uganda zijn geweest, zullen waarschijnlijk hebben ervaren dat de natuur hier inderdaad prachtig is, maar dat het ook met name ook de vriendelijke mensen zijn die dit land uniek maken. In de omgeving van Kibale kun je prachtige wandelingen maken naar verschillende kratermeren. Onderweg zul je getrakteerd worden op kleurrijke Afrikaanse markten. Dit meisje heeft ons de weg terug naar de camping gewezen, toen we door als het moois waren afgedwaald en de weg 'kwijt' waren geraakt. De foto is nog in het 'ouderwetse' analoge tijdperk gemaakt, dus het is een scan van een negatief.

'172107' door MirandaNoomen '172107' door MirandaNoomen

NepalAnnapurna

NepalAnnapurna

Ochtendglorie

MirandaNoomen

(svp even openen) Vanaf Poon Hill heb je een prachtig uitzicht op de witte toppen van de Annapurna's, maar de andere (lagere) zijde is ook zeker de moeite waard

'158104' door MirandaNoomen '158104' door MirandaNoomen

TanzaniaMafia eiland

TanzaniaMafia eiland

Kleurig strandtaferee

MirandaNoomen

Vrouwen in kleurige doeken sieren het toch al zo mooie strand van Mafia eiland

Laatste blogs (2)

November 2019. We zijn op vakantie in Zuid-Afrika en op weg naar de Wild Coast. Al jaren staat deze bestemming hoog genoteerd op onze ranglijst en dit jaar komt het er eindelijk van. Het is lastig om... Lees meer

Mijn fans (8)

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (326)

'1141529' door Dreamer666 '1141529' door Dreamer666

BraziliëPantanal

BraziliëPantanal

Azaras's kapucijnaap

Dreamer666

Deze azaras's kapucijnaap hebben we gezien langs de oever van de Paraguay rivier. Dit is een afgelegen gebied waar voornamelijk vissers komen. Als toerist zijn hier niet veel opties om te verblijven maar wil je in alle rust genieten van wildlife in Pantanal dan is dit een heel goede keuze. Je hebt hier zelfs kans om een jaguar te zien.

'1141339' door Deerik '1141339' door Deerik

CanadaBritish Columbia

CanadaBritish Columbia

Goodbye

Deerik

Een laatste foto voor deze mooie community die nu als een nachtkaarsje uit gaat. Het is mijn persoonlijke favoriet van 2022, een magic moment waarop alles perfect samenviel, met 2 grizzly's als hoofdrolspelers. Wat vooral gaat blijven zijn mooie herinneringen. Leuke tips, inspirerende beelden (heb hier veel geleerd ook), zelfs vriendschappen heb ik er aan overgehouden. Dankjewel iedereen!

'1141196' door Dreamer666 '1141196' door Dreamer666

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

In bedwang houden

Dreamer666

De moeder heeft heel lang geprobeerd om haar kleintje te laten schuilen in een kloof, maar daar had dit kleintje helemaal geen zin in. Moeilijk in bedwang te houden.

Mijn favoriete blogs van anderen (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier