Mikerieder

'1129550' door Mikerieder '1129550' door Mikerieder

NederlandNoord Holland

NederlandNoord Holland

Wandeling op de pier

Mikerieder

Tijdens een wandeling over de pier bij IJmuiden op een regenachtige zaterdag deze foto geschoten van een meeuw op de uitkijk voor wellicht wat overgebleven aas van vissers die een stukje verderop bezig waren.

'1100733' door Mikerieder '1100733' door Mikerieder

FrankrijkParijs

FrankrijkParijs

Rondvaart op de Seine

Mikerieder

Tijdens onze rondvaart op de Seine, voeren we langs de 19e eeuwse boulevards. Veel Parijzenaren zaten zwaaiend langs de kant te genieten van de zon en muziek.

'1100555' door Mikerieder '1100555' door Mikerieder

FrankrijkParijs

FrankrijkParijs

Pont des Invalides

Mikerieder

Tijdens een rondvaart over de Seine in Parijs, voeren we onder de Pont des Invalides door. Deze brug is toch wel een van de meest iconische bruggen in Parijs die zeker een bezoek waard is.

'1100550' door Mikerieder '1100550' door Mikerieder

FrankrijkParijs

FrankrijkParijs

Onderaan de Arc de...

Mikerieder

Op de foto een kleine impressie van een van de bekendste bouwwerken van Parijs; de Arc de Triomphe. Aan de binnenkant van de triomfboog zijn verschillende beeldhouwwerken te zien over de Franse geschiedenis. De klim naar het dak van de triomf is zeker de moeite waard!

'1100549' door Mikerieder '1100549' door Mikerieder

FrankrijkParijs

FrankrijkParijs

De indrukwekkende...S

Mikerieder

De Sacre Coeur staat op de Montmartre, midden in Parijs. De kerk is te bereiken door de 237 treden naar boven te klimmen. Toen wij de trappen aan het beklimmen waren, begon het te regenen met een paar harde klappen onweer tussendoor. Eenmaal boven aangekomen konden we de kerk aanschouwen en begon het op te klaren!

'974074' door Mikerieder '974074' door Mikerieder

KroatiëPorec

KroatiëPorec

Haven van Porec

Mikerieder

Op de foto een uitzicht over een deel van de kleine haven van Porec, Kroatië. De boten die op de foto te zien zijn, zijn voornamelijk vissers- en zeilboten.

'967868' door Mikerieder '967868' door Mikerieder

KroatiëIstrie-kust

KroatiëIstrie-kust

Uitzicht op Vrsar

Mikerieder

Tijdens ons bezoek aan het stadje Vrsar aan de Kroatische kust liepen wij door de knusse haven vol met vissersboten. Vanuit de haven heb je een prachtig uitzicht over een deel van Vrsar met haar prachtige romeinse gebouwen onder de felle mediterraanse zon.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier