Malika

profiel Malika

Naam

Malika Nekhla

Reviews

1

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

28 October 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Ierland

Fav. stad

Londen

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'565740' door Malika '565740' door Malika

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Stilte in New York...

Malika

New York City, de stad die nooit slaapt. Neem dit gerust letterlijk want hoe fantastisch New York ook is, het is er verdomd moeilijk om jezelf te horen denken. Tijdens één van mijn wandelingen in de stad had ik even nood aan wat rust en die vond ik hier. De bibliotheek in het midden van de stad is een prachtig gebouw en één van de weinige plekken waar je even de drilboren en sirenes kan vergeten. Voor wat kalmte, koelte en cultuur is er dus geen betere plek dan deze. Om nog maar te zwijgen van de prachtige lichtinval. Een serene plek in een soms wat overweldigende stad.

'565830' door Malika '565830' door Malika

AustraliëAdelaide

AustraliëAdelaide

Adelaide sunset

Malika

één van de vele prachtige zonsondergangen in Adelaide bij Glenelg beach. De warme gloed weerspiegelt de hitte die ons gedurende de dag verschroeid heeft. Wear sunscreen.

'565758' door Malika '565758' door Malika

AustraliëGold Coast

AustraliëGold Coast

Waiting for the waves

Malika

En toen stonden ze daar. Alsof ze erom vroegen gefotografeerd te worden. Het witte strand, de diepblauwe zee en twee surfers met board onder de arm. Een cliché dat onder de stralende zon het perfecte onderwerp bood voor mijn momentopname. Byron Bay, het walhalla voor surfers.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier