Leeuwinnetje

profiel Leeuwinnetje

Naam

Lilian & Sjaak

Reviews

2

Foto's & tips

111

Blogs

0

Lid sinds

19 January 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Noorwegen

Fav. stad

Vancouver, Venetië

Over mij

Mijn hobby is reizen, ik kan uren doorbrengen met zoeken naar bestemmingen en uitzoeken wat daar zoal te doen is, zijn hobby is fotograferen en die twee hobby's zijn prima te combineren! We zijn echt natuurmensen, dat zul je ook wel merken aan de foto's die geplaatst worden. Voornamelijk natuur, dieren & weinig mensen. De laatste paar jaar zijn we ook erg gecharmeerd van urbex fotografie.

Tijdens onze reizen wandelen we heel veel en af en toe nemen we als echte Nederlanders ook de fiets. We reizen ter plaatse altijd met het openbaar vervoer (hebben beide geen rijbewijs) wat niet overal goed geregeld is maar ook dat heeft op een of andere manier weer z'n charme.

De foto's die genomen zijn met de Canon heeft Sjaak gemaakt, de rest is door mij gemaakt. Foto's, tekst en reacties worden alleen door mij geplaatst...ere wie ere toekomt ;-)

Wil je onze foto's gebruiken dan graag eerst toestemming vragen!

Onze plannen voor 2017: Corfu & Madeira

Meer van ons...

Website - Reisblog - Foto's - Video's (HD) - Facebook

Mijn Motto

'* It doesn't matter where you're going, it's who you have beside you! * Don't let your dreams be dreams...'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 60D

Overige

Mijn mobiel: Samsung S6

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (111)

'195835' door Leeuwinnetje '195835' door Leeuwinnetje

NoorwegenStavanger

NoorwegenStavanger

Lysefjord - Noorwegen

Leeuwinnetje

Mijn eerste foto hier moest er toch echt eentje van Noorwegen zijn, het mooiste land van Europa, volgens ons dan in ieder geval! Hier zie de Lysefjord, dat geeft precies weer wat we zo mooi aan Noorwegen vinden...de fjorden, de bergen, de houten huisjes & rust...

'543171' door Leeuwinnetje '543171' door Leeuwinnetje

NoorwegenLofoten

NoorwegenLofoten

Mooi blauw

Leeuwinnetje

Vanuit het dorpje Laukvik op de Noorse Lofoten kun je de berg Matmora beklimmen. Deze is maar 500 meter hoog, het is wel redelijk steil maar goed te doen. Eenmaal zwetend boven krijg je deze beloning...

'545110' door Leeuwinnetje '545110' door Leeuwinnetje

CanadaJasper NP

CanadaJasper NP

Maligne Lake

Leeuwinnetje

Maligne Lake is het grootste natuurlijke meer in de Canadese Rockies. Het heeft een lengte van 22 km. Een boottocht brengt je naar het alom bekende Spirit Island waarvan je rechts op de foto nog een stukje ziet.

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (3)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (13)

'545125' door Michael-kimmy '545125' door Michael-kimmy

NamibiëSossusvlei

NamibiëSossusvlei

Rood zand Sossusvlei

Michael-kimmy

Sossusvlei was onze 1e stop nadat we in Windhoek onze 4x4 (met een tentje op het dak) hadden opgehaald! Onderweg naar Sesriem van Windhoek zie je al hoe divers Namibie kan zijn. Tegen de avond komen we aan in Sesriem en na een eerste nacht waarbij we de tent uit werden geblazen door een zandstorm stonden we voor dag en dauw naast de auto om naar Sossusvlei te rijden. Langzaam veranderd de omgeving, hoe verder je Sossusvlei in rijdt hoe mooier het wordt. Dit is een prima geasfalteerde weg overigens totdat je niet meer verder kunt met een 2x4. Met een 4x4 kun je verder rijden door het mulle zand! Prachtig om hier te rijden en rond te kijken in deze omgeving!

'545071' door Michael-kimmy '545071' door Michael-kimmy

BotswanaSavuti

BotswanaSavuti

Leeuwen bij Savuti...

Michael-kimmy

Na een hele dag met onze 4x4 rond rijden in Chobe National Park spotten wij vlakbij onze campsite een groep leeuwen slapend onder een boom. Ver van de paden en dus helaas te ver weg om mooie foto's te maken. We besluiten om tijdens de zonsondergang plaats te nemen bij een waterhole Pump Pan genaamd. (deze ligt zeer dicht bij de campsite dus je bent op tijd binnen.). Tijdens deze zonsondergang heb ik ook de foto gemaakt van de Olifanten bij zonsondergang. Al snel kwamen de leeuwen richting de waterhole. Ze waren met een flinke groep. Een zeer grote man, 2 jonge mannetjes, vrouwtjes en een aantal welpen. De leeuwen trokken zich niets aan van de auto's die rond de waterhole aanwezig waren en al snel lagen ze om ons heen. Geweldig om deze prachtige dieren te zien in het wild en zo dicht bij! Genieten met een hoofdletter G!!!

'544684' door Mary54 '544684' door Mary54

IndiaRajasthan

IndiaRajasthan

Ook een trekkie?

Mary54

Na een leuke wandeling door Jojawar, gingen we naar een tempeltje in een naburig dorpje, daar zat deze man te genieten van zijn pijpje wat volgens mij niet gevuld was met gewone tabak. Hij gebaarde of ik ook een trekkie wilde maar daar waagde ik me maar niet aan.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier