Laurine

profiel Laurine

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

25

Blogs

0

Lid sinds

24 November 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Over mij

Wat een feest, mijn twee grootste hobby's worden bij Columbus gecombineerd: de wereld ontdekken en bijzondere momenten vastleggen. Mijn hart ligt bij het fotograferen van mensen, hun bewegingen en beweegredenen.

Mijn Motto

'Oh, de plekken waar je naartoe zult gaan! (dr. Seuss)'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3500

Overige

Tamron 18-400mm

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (25)

'1105214' door Laurine '1105214' door Laurine

Turkmenistan

Turkmenistan

De assepoesters van..

Laurine

Het grootste gedeelte van Turkmenistan bestaat uit woestijn en dan van het zanderige soort zoals je je een woestijn voorstelt. Groter kan het contrast niet zijn met de Ashgabat, de hoofdstad. Alle gebouwen zijn uit wit marmer en goud opgetrokken. En dat wordt blinkend schoon gehouden. Het gros van de vrouwen op straat is dan ook bezig met het schoonmaken van de al brandschone straten en gebouwen. Zelfs de lantaarnpalen worden met een doekje geschrobd. De vrouwen zorgen met hun gekleurde 'kronen' voor de nodige kleur in het wit-goude straatbeeld.

'1106350' door Laurine '1106350' door Laurine

China

China

Daar komt de bruid!

Laurine

Ok, Westerse toeristen zie je misschien niet veel op Gulangyu eiland, vlakbij de stad Xiamen, maar Chinese des te meer... Ieder weekend worden er bootladingen vol op het eiland afgezet. Voor de bezienswaardigheden hoef je er (wat mij betreft, maar dat is wellicht smaak) niet naartoe. Des te leuker is het om te zien hoe de Chinezen een dagje uit vieren: ze bekijken de oude (soms vervallen) koloniale huizen en ontspannen onder de bloesembomen. Of.. ze gaan trouwfoto's maken. En dan moet je haar natuurlijk wel goed zitten!

'1106348' door Laurine '1106348' door Laurine

GuatemalaChichicastenango

GuatemalaChichicastenango

Zeg het met bloemen

Laurine

Twee keer per week is het marktdag in Chichicastenango, Guatemala. Voor een goede handel moet er natuurlijk wel eerst geofferd worden aan de goden: bloemen, alcohol, voedsel. En natuurlijk worden er kaarsen en wierook gebrand. Het is zeker de moeite waard om de kerk te bezoeken, maar de trappen ernaartoe geven al een mooi voorproefje. Hier worden de kleurrijke bossen bloemen verkocht en prevelt de lokale bevolking gebeden bij de kaarsjes op de grond voor de deur.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier