LauraMaria

profiel LauraMaria

Naam

Laura Magielse

Reviews

0

Foto's & tips

14

Blogs

0

Lid sinds

22 May 2021

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Oman

Fav. stad

Seattle

Over mij

Hoi, ik ben Laura: stewardess en avonturier. Ik maak graag foto's van mijn reizen en de natuur. Ik hou van boekenwinkels, bijenkoninginnen en woestijnen.

Meer foto's kun je vinden op mijn instagram: laura.thephotographer

Mijn Motto

'Good things come to those who go.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

ILCE-7M3

Overige

Sony A7iii 24-70mm f/2.8 GM 100-400mm f/4.5-5.6 GM 16-35 f/4.0 Zeiss

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'1138393' door LauraMaria '1138393' door LauraMaria

OmanNizwah

OmanNizwah

De Geitenmarkt in...N

LauraMaria

De geitenmarkt was mijn hoofddoel van deze korte trip naar Oman... en het overtrof al mijn verwachtingen! Het marktplein was een drukte van jewelste met geiten, koeien, kopers, verkopers, geïnteresseerden en toeristen. Ook de naastgelegen parkeerplaats was afgeladen vol met auto's, pickups met geiten en schapen, vrachtwagens met koeien, een kleine kippenmarkt, mannen en kinderen en ik die overal tussendoor liep (met mijn camera). Het was een prachtige ochtend, met de markt die met een reden om 6 uur 's morgens begint, want toen de zon na een paar uur over de bergtoppen piepte, werd het snel warm. Ik kan het echt aanraden om de vrijdagochtend in Nizwa in je reisplanning op te nemen!

'1137199' door LauraMaria '1137199' door LauraMaria

Oman

Oman

Portugees Oorlogsschi

LauraMaria

Na een lange roadtrip wilde ik graag een duik in zee nemen, totdat ik deze mooie wezens op het strand zag liggen... Ik kende ze alleen van foto's en had er nog nooit eentje in het echt gezien: een Portugees oorlogsschip, een prachtige maar gevaarlijke siphonophora (niet echt een kwal, maar het lijkt erop). Mijn teleurstelling om niet te kunnen zwemmen maakte heel snel plaats voor enthusiasme om dit monstertje op de foto te zetten.

'1138449' door LauraMaria '1138449' door LauraMaria

NederlandNoord Brabant

NederlandNoord Brabant

Hooglander in de...sn

LauraMaria

Deze Schotse hooglander was goed gekleed op het koude weer. In de Dintelse Gorzen (Noord-Brabant) staat een groep hooglanders die meestal best graag op de foto gaan. Enige voorzichtigheid is geboden bij deze harige bakbeesten, maar met mijn nieuwe telelens kon ik goed op afstand blijven en toch dit plaatje schieten.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier