Gestreepteolifant

10
Italië Rome
Gestreepteolifant was hier 30 Apr 2016
Rome is wat ons betreft binnen Europa een geweldige stad. Niet alleen vanwege de historie en oudeheden maar zeker ook vanwege de heerlijke wijken waar je doorheen kunt slenteren en je onder de locale bevolking kunt begeven. Huur eens een rustig appartement, hoeft niet altijd airB&B te zijn. Begin met een echt Romeins ontbijten, gewoon koffietje met wat kleine meestal zoete broodjes en sta tussen de Italianen aan de bar. Wijken als Testachio, Ostiense, Trastever en Monti lenen zich hier norm voor. Bezoek oude markjes en leuke kleine winkeltjes en nog reparatioezaakjes van kleding en meubels. Lunch vooral in Rome en lang. Tussen 13 en 16 uur is heel normaal. Bijvoorbeeld bij traditionele cantina's. Heerlijk eten en niet te duur. Kortom Rome is een stad die je moet beleven ipv toeristisch te bezoeken.
Stad
  • Authentiek
  • Soms te toeristisch
Review geplaatst op 2016-12-31

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier