Filmmiek

profiel Filmmiek

Naam

Annemiek Bergsma

Reviews

1

Foto's & tips

18

Blogs

0

Lid sinds

13 October 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Mijn Motto

'cultuur snuiven'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (18)

'449916' door Filmmiek '449916' door Filmmiek

ItaliëSicilië

ItaliëSicilië

Etna

Filmmiek

De Etna, indrukwekkend, zwart? Nee, toch met allerlei kleuren en schaduwen heel mooi. Ook nog steeds in beweging en dat is ook te zien. Je kan diverse tochten maken met een gids of je met een bus hoger laten brengen (wel prijzig).

'449914' door Filmmiek '449914' door Filmmiek

DuitslandSaksen

DuitslandSaksen

Hann. Munden

Filmmiek

De historische binnenstad van Hann. Münden is bijzonder rijk aan vakwerkhuizen en gebouwen in de stijl van de Wezerrenaissance. Een van de prachtige straten van deze stad.

'511085' door Filmmiek '511085' door Filmmiek

AlbaniëOhridmeer

AlbaniëOhridmeer

De bronnen van het...

Filmmiek

Het Meer van Ohrid is een van de oudste en diepste meren van Europa. Het ligt op de grens van Macedonië en Albanië, waarbij het grootste deel tot Macedonië behoort. De oppervlakte bedraagt 349 km² en de grootste diepte is 296 meter Het meer wordt onder meer gevoed door onderaardse bronnen en door een ondergrondse verbinding vanuit het naburige, 200 meter hoger gelegen Prespameer. Deze bereikt het Meer van Ohrid ter hoogte van het klooster Sveti Naum-klooster. De afwatering van het Meer van Ohrid wordt verzorgd door de rivier de Zwarte Drin, die uiteindelijk in de Adriatische Zee uitmondt. Hier een foto van de bronnen waar je een boottochtje kan doen met de zogenaamde "fluister boten""

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'529304' door CBurgstad '529304' door CBurgstad

NederlandZuid-Holland

NederlandZuid-Holland

Schaapherder Biesbosc

CBurgstad

De afgelopen week waren we bij de Biesbosch. Een prachtige omgeving om te varen en fietsen. Het heerlijke zomerse weer heeft natuurlijk ook bijgedragen om optimaal te genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft aan natuurschoon. Tijdens een fietstocht kwamen we bij de Helsluis dit mooie beeld tegen van een schaapherder met zijn kudde en hond. Hij leunde relaxed op zijn stok terwijl de schapen het frisse, groene gras aten en de hond heen en weer rende om de kudde bij elkaar te houden.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier