Feathergraphy

profiel Feathergraphy

Naam

Reviews

3

Foto's & tips

9

Blogs

5

Lid sinds

05 November 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

IJsland

Over mij

Hi. Ik ben Heather; een atypische Nederlandse naam die tot op de dag van vandaag 2/3 mensen verkeerd spellen :') . Ik ben zo'n soort persoon dat liever op blote voeten loopt dan schoenen aan mijn voeten heeft. Degene die je plotseling verliest tijdens een wandeling, want ik zie een interessant offroad pad om naar beneden te klimmen. Degene die je op elk moment kunt vragen om op avontuur te gaan. Ook degene die vergeet om punten achter haar zinnen te plaatsen en degene die altijd ideeën voor creatieve projecten in haar hoofd heeft.

Mijn youtube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=MLuCCB7cyPI&t=5s
Mijn instagram: https://www.instagram.com/feathergraphy/

Mijn Motto

'If we were meant to stay in one place we'd have roots instead of feet (R.wolchin)'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

70D

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'1105918' door Feathergraphy '1105918' door Feathergraphy

JordaniëWadi Rum

JordaniëWadi Rum

Drink mierzoete thee.

Feathergraphy

Bezoek Wadi Rum en laat je door bedoeïen leiden in de woestijn. Bij onze woestijnreis kwamen we op een gegeven moment aan bij een tent in the middle of nowhere en gingen gelijk op de uitnodiging in om binnen thee te drinken, We werden hartelijk binnen gehaald en kregen mierzoete thee aangeboden. Gegarandeerd succes voor je bloedsuikerspiegel. Als entertainment van zijn gasten begon de man des tents, tijdens het nuttigen van thee, te spelen op zijn zelfgemaakte instrument. Een snaar, een houten plank en een stok die wat weg heeft van een boog (in een pijl en boog.) Het lied was krakerig, maar toch mooi om naar te luisteren en de klanken klonken erg oosters. Het voelde aan of ik was terechtgekomen in een weggelopen filmset.

'1106400' door Feathergraphy '1106400' door Feathergraphy

Verenigde Staten

Verenigde Staten

Dwalend door een bos.

Feathergraphy

Naast de Hana Highway (Maui) schuilen vele kleine en grote verassingen en een grote daarvan is dit mysterieuze bos. Het wordt vaak over het hoofd gezien, omdat de ingang onduidelijk is en daardoor kan je er heel rustig hiken. We konden heerlijk genieten en dwalen rondom deze reuzen zonder gestoord te worden.

'1107021' door Feathergraphy '1107021' door Feathergraphy

JordaniëAl-Karak

JordaniëAl-Karak

Dwalen door een Wadi

Feathergraphy

In Jordanie kan je verschillende wadi's vinden en is het zeker waard om deze te bezoeken. In de buurt van Kerak zijn we ergens op een niet gebaande weg terecht gekomen (als je het nog een weg kunt noemen, zo offroad voelde het) Deze weg leiden ons naar een klein onderkomen waar we onze tenten mochten opzetten voor de nacht. Er naast was het begin van een smalle canyon te vinden waar we een vier uur durende hike hebben gemaakt. We zijn op misschien 1 persoon na niemand tegen gekomen. Bizar rustig voor zo'n mooi natuurgebied. De muren van de canyon waren echt geweldig mooi en we kwamen steeds nieuwe patronen tegen. Het meest verrassend waren de kleuren, deze waren ongelooflijk divers. Op een gegeven moment kwamen we paars en groene rotsen tegen. Een belangrijke tip voor deze soort hike: doe goede waterbestendige sandalen aan, deze zijn wel een must.

Laatste blogs (5)

Op een warme strakblauwe dag, vind ik mijzelf dwalend door een rood bruin gekleurde canyon. Door golvende motieven op de muren wordt ik steeds verder erin geleid. Elk patroon is anders en ik kijk mijn... Lees meer

Ik kan absoluut niets zien. Het is geen totale duisternis die me omringt, maar een verblindend licht. De onsmakelijke wind raast om me heen. Alsof het me uit elkaar wil scheuren. Ik bevind me midden i... Lees meer

Ik ben fan van (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier