Dreamer666

profiel Dreamer666

Naam

jessi van dijck

Reviews

6

Foto's & tips

1596

Blogs

17

Lid sinds

27 September 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Japan

Fav. stad

steden in Japan, Sydney, Las Vegas

Over mij

Ik ben een levensgenietster, die verslaafd is aan fotografie, reizen en lekker eten.

Meer foto's vind je op www.dewereldreizigers.be

Mijn Motto

'Zo veel mogelijk van de wereld zien. Nu het nog kan !!'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Sony

Model

a7III + a9

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1596)

'445356' door Dreamer666 '445356' door Dreamer666

PeruMachu Picchu

PeruMachu Picchu

Lama @ Machu Picchu

Dreamer666

Als je de postkaarten bekijkt dan zie je af en toe dit soort foto's. Er lopen namelijk een aantal lama's rond op de site. Elke toerist wil er wel een foto van met de ruïnes op de achtergrond. Het is dan ook moeilijk om de foto te kunnen maken want overal duiken er toeristen in je beeld die naast het dier willen komen staan. Met veel geluk en geduld is het dan toch gelukt en ik vind hem bijzonder grappig.

'423728' door Dreamer666 '423728' door Dreamer666

Verenigde StatenHawaï

Verenigde StatenHawaï

Lavaflow

Dreamer666

De meeste mensen denken bij Hawaï aan een tropisch strand maar er is ook een eiland dat niet zo tropisch is. Op Big Island vindt je trouwens 1 van de actiefste vulkanen ter wereld. De lava vloeit er constant naar de zee en maakt het eiland steeds groter en groter. Afhankelijk van waar de lavastroom zich bevindt kan je er naartoe wandelen. Een helse tocht weliswaar van 6 uur heen en terug over gestolde lava waarvan de terugweg in het donker. Niet ongevaarlijk maar voor ons zeker de moeite om het eens gezien en gevoeld te hebben.

'445150' door Dreamer666 '445150' door Dreamer666

PeruCusco provincie

PeruCusco provincie

Zoutmijn van Maras.

Dreamer666

Spectaculaire terrassen in Maras, waar sinds de Incatijd al aan zoutwinning wordt gedaan. Het merkwaardigste hier is dat het zoute water uit de bergen komt.

Laatste blogs (17)

Ethiopië… hier wilde ik al 10 jaar geleden naartoe om te stammen te zien maar het is er nooit van gekomen.  Een jaar geleden zag ik tijdens een reisvoorstelling beelden van Dallol, het heetste pl... Lees meer

Mijn fans (59)

Ik ben fan van (4)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (266)

'1141603' door MirandaNoomen '1141603' door MirandaNoomen

ItaliëTrentino

ItaliëTrentino

Croda del Becco

MirandaNoomen

Croda del Becco laat zich niet altijd goed zien. Niet zelden ligt de top van de berg gehuld in nevelen achter het bekende Lago di Braies. Maar op deze heldere zonnige herfstdag, eind oktober, laat de berg zich in volle glorie in dubbelversie zien. De bootjes liggen er vroeg in de ochtend nog verlaten bij.... alsof ze er zijn neergelegd om te figureren in een schilderijtje, zo onwerkelijk mooi dat deze plek in alle vroegte is.

'1141339' door Deerik '1141339' door Deerik

CanadaBritish Columbia

CanadaBritish Columbia

Goodbye

Deerik

Een laatste foto voor deze mooie community die nu als een nachtkaarsje uit gaat. Het is mijn persoonlijke favoriet van 2022, een magic moment waarop alles perfect samenviel, met 2 grizzly's als hoofdrolspelers. Wat vooral gaat blijven zijn mooie herinneringen. Leuke tips, inspirerende beelden (heb hier veel geleerd ook), zelfs vriendschappen heb ik er aan overgehouden. Dankjewel iedereen!

'1141142' door Ameerakker '1141142' door Ameerakker

Papoea Nieuw GuineaHighlands

Papoea Nieuw GuineaHighlands

Papua Nieuw Guinea...

Ameerakker

Het blijft voor mij een van de meest bijzondere reizen die ik ooit gemaakt heb en ik koester nog steeds de foto's. Zeker van deze groep met hun kaal geschoren hoofden en blauw geel geschminkte gezichten.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier