DeniseKock97

profiel DeniseKock97

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

16 May 2021

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'1128644' door DeniseKock97 '1128644' door DeniseKock97

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

De magie van Varanasi

DeniseKock97

Deze foto maakte ik op 14 maart 2020 in Varanasi in India, een dag voordat ik halsoverkop terug naar Nederland moest vliegen omdat het Coronavirus langzaam de wereld overnam. Echter was ik me op het moment dat ik de foto maakte van nog geen kwaad bewust; enkele dagen ervoor vierde ik tussen honderden andere locals het kleurrijke Holi festival en ook hier, in Varanasi, liep ik tussen hordes mensen die uit alle uithoeken van India waren gekomen om zich te wassen in het heilige water van de Ganges. Wat als ik toen al had geweten hoe de wereld er nu uitziet?

'1131603' door DeniseKock97 '1131603' door DeniseKock97

GriekenlandSamos

GriekenlandSamos

Griekse Dikke Dames

DeniseKock97

Mijn eerste vakantie sinds het uitbreken van de coronacrisis ging naar het Griekse eiland Samos. Het beeld op deze foto is precies wat ik al die maanden gemist heb; een levendige sfeer, goede wijntjes drinken en nieuwe smaken ontdekken. In het pittoreske dorpje Vourliotes leken deze Griekse vrouwen zo uit een ‘Dikke Dames’ schilderij gestapt te zijn. Dit vermakelijke gezelschap zorgde voor een goede dosis rumoer en gezelligheid. Gelukkig was het eten bij deze bistro – een combinatie van de authentieke Griekse keuken en de Afrikaanse keuken – ook fantastisch.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier