Berbs

profiel Berbs

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

10

Blogs

0

Lid sinds

12 December 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Maleisië

Fav. stad

Kuala Lumpur

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

d5600

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (10)

'1106468' door Berbs '1106468' door Berbs

IranKashan

IranKashan

Poserende kamelen

Berbs

Tijdens onze reis door Iran bezochten we de stad Kashan. Vanuit Kashan is het maar een stukje rijden naar de prachtige Maranjab Woestijn. Een gebied met zandheuvels, zoutvlaktes... en kamelen! In Kashan boek je eenvoudig een trip naar de Maranjab Woestijn. Het is aan te raden deze trip bij zonsopgang of zonsondergang te doen, aangezien de temperaturen overdag (afhankelijk van het seizoen) op kunnen lopen tot 50 graden. In het gebied schijnen zo'n 300 kamelen te rond te lopen. Bij een korte stop werden we ineens omringd door zo'n vijftien prachtige exemplaren, waarvan deze drie even mooi voor de camera poseerden.

'1106199' door Berbs '1106199' door Berbs

TanzaniaSerengeti

TanzaniaSerengeti

De koning van de...Se

Berbs

Op de centrale Serengeti spotten we deze majestueuze leeuw, die zijn bijnaam echt eer aan doet. Hij is natuurlijk niet alleen de koning van de Serengeti maar ook de koning van het dierenrijk en deze foto verbeeldt dat bij uitstek! Mijn safari fotografeer tip: wees snel en schiet zoveel als je kan. Later zul je ontdekken dat er dan bijna altijd wel een mooi shot tussen zit!

'1106204' door Berbs '1106204' door Berbs

SpanjeCórdoba

SpanjeCórdoba

Gekleurde straatjes..

Berbs

When in Córdoba... Niets is leuker dan dwalen door de gekleurde straatjes in Córdoba. Vergeet daarbij niet om af en toe een weelderige patio (binnenplaats) te bezoeken. De patio's van Córdoba behoren tot werelds mooiste met zeeën van exotische bloemen en planten.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier