ArankaSinnema

profiel ArankaSinnema

Naam

Aranka Sinnema

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

05 February 2022

Over mij

Als klein meisje zei ik altijd ‘ik ga niet naar binnen, dan word ik wel een zwerfkindje!’ Toen niet wetende dat ik een enorme passie had voor buitenleven. Het liefst zoveel mogelijk verschillende activiteiten. Van wandelen, racefietsen, mountainbiken en windsurfen tot sinds kort een eigen SUP. Het maakt mij niet uit wat en waar, als mijn trouwe camera maar mee kan. Want wat is er mooier dan de prachtige omgeving vastleggen om te kunnen nagenieten van het avontuur?

Mijn Motto

'Als je iets wilt, ga er dan voor. Laat je niet tegenhouden en grijp elk moment aan om op avontuur te gaan. Dat hoeft niet groots of ver te zijn!'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Sony

Model

Sony A7III

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'1137162' door ArankaSinnema '1137162' door ArankaSinnema

Oostenrijk

Oostenrijk

De plansee in...winte

ArankaSinnema

Plansee, een snelle detour als je via Füssen Oostenrijk in- of uit gaat. Het meer heeft in elk seizoen wat. In de zomer is het heldergroen en kun je er prachtige wandelingen maken met fenomenaal uitzicht. Maar ook zoals hier, in hartje winter, is het een bijzondere plek!

'1138354' door ArankaSinnema '1138354' door ArankaSinnema

PortugalAzoren

PortugalAzoren

Vuurtoren op...Capeli

ArankaSinnema

Het eiland Faial maakte in 1957 een bijzondere uitbarsting van een vulkaan mee. Vlakbij de vuurtoren kwam de kokende magma omhoog en creërde het in één jaar tijd een nieuw stuk land. Een waar maanlandschap. De vuurtoren op deze plek kon niet meer functioneren (en door het nieuwe stuk land had het immers ook geen functie meer). Intussen vind je hier een bijzonder bezoekerscentrum die je meer over deze gebeurtenissen vertelt. Maar het is bovenal een bijzondere plek die onaards aandoet. En dat terwijl de rest van het eiland Faial hartstikke groen is! Dit plekje is echt uniek.

'1137163' door ArankaSinnema '1137163' door ArankaSinnema

Oostenrijk

Oostenrijk

Zugspitze vanaf de...

ArankaSinnema

Als je Oostenrijk in of uitgaat via de grensovergang bij Füssen, rijd je over de Fernpassstraße 🇦🇹. Een weg van 50km lengte met haarspeldbochten, hellingen van 8% en… met uitzicht op de #zugspitze. Tot nu toe reden we deze idyllische slingerweg alleen in de zomer en in het donker, maar wat een plaatje is deze weg als het gesneeuwd heeft! Ik ben vast niet de enige die deze weg ondertussen al heel wat keren gereden heeft ;).

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier