Annevos

profiel Annevos

Naam

Annette Vos

Reviews

0

Foto's & tips

16

Blogs

1

Lid sinds

17 July 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

Antwerpen

Over mij

Brede interesse; lezen,wandelen, dieren, natuur, fotografie, macro opnames, koken, reizen en alles wat er mee te maken heeft, het voorbereiden, het inlezen. De mooiste foto's heb ik niet genomen omdat ik geen dieren wil verstoren, mensen niet ongevraagd/ongewild op de foto wil zetten en soms ook omdat ik het beeld alleen maar op mijn eigen netvlies wil branden zodat ik het altijd en overal terug kan halen.

Mijn Motto

'Geen idee hebben van dag, tijd of de rest van de wereld, alleen van je huidige omgeving.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Samsung

Model

D103

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (16)

'478544' door Annevos '478544' door Annevos

CyprusLimasol

CyprusLimasol

Voor kattenliefhebber

Annevos

Wie naar het schiereiland Akrotiri aan de zuidkust gaat en eventueel het kattenklooster (Klooster van Agios Nikolas ton Gaton) gaat bekijken, doet er goed aan daarna ook nog de Malcolm Cat Protection Society te bezoeken. Veel dieren op Cyprus hebben een slecht leven. Voor sommige pechvogels echter keert het tij als ze bij het MCPS opgevangen worden. De katten worden daar opgelapt en opnieuw geplaatst. De katten die niet geplaatst worden blijven in de opvang wonen en hebben daar een heel aangenaam leventje. Breng een bezoek en ga een uurtje knuffelen. Neem een kijkje op de site: www.[url="http://malcolmcat.org" target="_blank"]malcolmcat.org[/url] Voor het bezoekadres: http://www.malcolmcat.org/wherearewe.php

'478545' door Annevos '478545' door Annevos

CyprusGriekse kust

CyprusGriekse kust

Tochni, fijne...uitva

Annevos

Tochni is een klein plaatsje waar veel mensen zijn weggetrokken. Leegstaande huizen worden mooi authentiek opgeknapt en verbouwd tot leuke appartementen en studio’s. Heerlijk rustig, geen bars etc. Erg vriendelijke bevolking. Van hieruit is een groot deel van het eiland in dagtrips te bezoeken. Voor een bezoek aan Akamas zou ik aanraden daar ook te overnachten. Naar het strand is het ongeveer 20 a 30 minuten, afhankelijk welke baai je kiest.

'324594' door Annevos '324594' door Annevos

Nieuw-ZeelandZuid West Nieuw-Zeeland

Nieuw-ZeelandZuid West Nieuw-Zeeland

Karamea, Moria Gate..

Annevos

Onze gids Bill vertelde dat hij hier ook regelmatig alleen komt en dan een uurtje rustig blijft zitten. Ook altijd weer foto’s maakt. Het is iedere keer weer anders, ander weer, ander licht…. wij kunnen ons dat heel goed voorstellen….

Laatste blogs (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier