Albrecht

profiel Albrecht

Naam

marianne albrecht-morroy

Reviews

0

Foto's & tips

26

Blogs

0

Lid sinds

17 February 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Brazilië

Fav. stad

Pipa

Over mij

Fotograferen vind ik super leuk om te doen vooral op vakantie want dan kan ik helemaal ontspannen mijn hobby uitvoeren. Wel heb ik gemerkt dat ik het erg leuk vind om spontaan ontstane momenten vast te leggen die zich zoal voordoen.

Mijn Motto

'Genieten van alles wat je tegenkomt of opzoekt.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

eos400d, powershot S

Overige

15-88 mm IS canon 28-135 mm IS canon 70-300 mm IS canon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (26)

'250643' door Albrecht '250643' door Albrecht

BraziliëZuidoost Brazilie

BraziliëZuidoost Brazilie

Free as a bird

Albrecht

Fernando de Noronha, heeft als nationaal park van Brazilië ontzettend veel vogelsoorten echt een lust voor het oog. Ze vastleggen in vlucht is eigenlijk niet te doen maar heb wel wat pogingen ondernomen maar moest soms toch snel handelen en rennen om niet in de golven terecht te komen. Het water was er bijna doorzichtig als kraanwater met in de diepere gebieden prachtige tinten blauw. Waarschijnlijk is de vogel familie van de fregatvogels die zie je daar in vele soorten.

'300651' door Albrecht '300651' door Albrecht

SurinameMarowijne

SurinameMarowijne

Korjaalbouwer

Albrecht

Afgelopen maand eindelijk de tijd gehad om oude foto's uit te zoeken en te digitaliseren en dit is er eentje van. In 2002 (waar blijft de tijd...) een reis gemaakt naar het land van mijn vader. Ik was er nog nooit geweest en wat heb ik genoten samen met mijn man. Het binnenland was ongerept en aangezien we met 2 personen een bootsman en een gids waren zijn we ook op speciale plekken geweest aan de Marowijne rivier in Frans Guyana en Suriname. Deze man is met het laatste stuk van een korjaal bezig en zodra dat klaar was waren we getuige van de inzegening van deze korjaal wat gedaan wordt met het besprengelen van alcohol in ons geval met rum.

'237368' door Albrecht '237368' door Albrecht

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Here I am

Albrecht

Hier het zusje van het jongetje op de vorige foto. Ook gemaakt bij de dakpannenfabriek. Deze mensen komen een aantal maanden werken vanuit Java op Bali en nemen hun directe familieleden mee en wonen heel dicht op elkaar gepropt.

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (7)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier