Granada

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Alhambra

Granada,
Spanje


Voor mijn verjaardag kreeg ik een rondreisje door Spanje van mijn vriend. Dus zijn wij in November 2017 o.a. in Granada geweest. Wanneer je hier bent is Alhambra zeker een aanrader. Met zij mooie gebouwen en mooie tuinen is er genoeg om te fotograferen!
Overal raden ze aan om op tijd kaarten te reserveren anders heb je de kans dat je er niet meer in kan (ja je hebt hier een entree kaartje nodig ....)
De entree kaartjes zijn best prijzig en we wisten niet precies wat het was. Toen hebben wij ervoor gekozen op de kaarten niet te kopen. Tijdens de reis hoorde wij van veel mensen dat het echt wel de moeite waard is en iedereen had al weken van te voren kaarten gekocht.
Toen hebben we toch maar besloten om nog even op de site te kijken, jaa er waren nog kaarten! En wat denk je ?? ... de kaartjes waren nog een stuk goedkoper geworden ook!!
Niet op de dag dat we graag wilden gaan maar we waren er toch 3 dagen in de buurt.
Toch raad ik jullie aan om de kaartjes (zeker in het hoogseizoen) op tijd te kopen. Maar wanneer je op budget vakantie bent en de kans wilt wagen kun je beter even wachten!