Corfu

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Paleokastritsa – Corfu – Paradise beach

Corfu,
Griekenland


In de ochtend vertrokken we per speedboot met een mannetje of 15 richting zoals ons beloofd misschien wel het meest idyllische strand van Corfu, genaamd Paradise beach. Zo’n naam schept een beeld en dat brengt de nodige verwachtingen met zich mee.
Eenmaal voor anker op onze bestemming is de conclusie gemakkelijk te trekken, dit strand doet zijn naam zeker eer aan. Wauw, een geweldige plek die we nu nog voor onszelf hebben. Ik ga ervan uit dat het niet lang zal duren voor we hem met nog veel meer speedbootgangers moeten gaan delen. Uiteindelijk blijken we er goed aan gedaan te hebben om in september naar Corfu af te reizen. Het blijft heerlijk rustig, slecht een handjevol paradijsvogels meert op het strand aan.

Een zeer fijne en relaxte dag bestaande uit een beetje zonnen, heel veel snorkelen, beetje zwemmen én een smakelijke bbq op het strand.

En vond ik dit het meest idyllische strand van Corfu? Toegegeven ik heb niet alle stranden gezien, maar van de ongeveer 15 stranden die ik bezocht heb, was Paradise beach zeker de meest paradijselijke ;)