Kiruna

Kiruna is een stad in Lapland, in het meest noordelijkge gedeelte van Kiruna. De toeristen die er komen gaan vooral langs bij de mijn, het stadhuis, de kerk, en 's winters ook het nabijgelegen IJshotel in Jukkasjärvi. De stad ligt 200 kilometer ten noorden van de poolcirkel. In de winter kan het hier makkelijk -30 graden worden. In de zomer ligt de temperatuur tussen de 15 en 25 graden.

Informatie over Kiruna

Beste foto's & tips van Kiruna

'437688' door sanne85 '437688' door sanne85

ZwedenKiruna

ZwedenKiruna

Sledehondentocht in..

sanne85

Ondanks alle zonvakanties en wintersporten is dit onze ultieme vakantie geweest. Hier hebben wij sneeuwscooter gereden, een sledehonden tocht gemaakt, icefishing en het indrukwekkende noorderlicht gezien. Dit maakt Zweeds Lapland voor ons uniek en onvergetelijk!

'449862' door chateau '449862' door chateau

ZwedenKiruna

ZwedenKiruna

Puur natuur.

chateau

In Zweden op reis zijn betekent je één met de natuur voelen. Steeds wordt je getroffen door de ongereptheid, de schoonheid. Het raakt je!! Met de kinderen zijn we er een paar maal geweest. Nu ze niet meer met ons meegaan, gaan ze zelf met hun eigen kinderen. Dat gevoel hebbben we blijkbaar toch overgebracht.

'554265' door LAdriaenssens '554265' door LAdriaenssens

ZwedenKiruna

ZwedenKiruna

Oranje

LAdriaenssens

prachtige wolkenformaties komen tevoorschijn op de vlaktes van Zweeds Lapland, deze foto is genomen in februari, rond 16u, als de zon aan het ondergaan was....beetje geluk zeker??? Was intens genieten van al dat moois....

Laat kaart zien