Asturische kust

De Asturische kust wordt ook wel Costa Verda genoemd, vanwege de groene heuvels. Het is één van de mooiste kusten van Asturische kust, gelegen in het noorden aan de Golf van Biskaje. Het kleine plaatsje Primango, bekend om de grotschilderingen en Colombres een plaatsje met romantische villa’s zijn een bezoekje waard. Llanes is dé populaire badplaats en vissershaven aan de kust.

Informatie over Asturische kust

Beste foto's & tips van Asturische kust

'495361' door sietsebus '495361' door sietsebus

SpanjeAsturische kust

SpanjeAsturische kust

Rode rots in de...bra

sietsebus

De noordkust van Spanje is ruig , rotsachtig, met kleine strandjes, De zee kan kalm zijn maar ook zeer tekeer gaan. Ingrediënten voor de mooiste foto's, van grootse landschappen tot de kleinste macro's. Rotsen die door de eeuwen heen zijn afgesleten door het zeewater. Hier met lange sluitertijd.

'496213' door andresenmarianne '496213' door andresenmarianne

SpanjeAsturische kust

SpanjeAsturische kust

Bloemen pracht

andresenmarianne

we waren in Cangas de Onis Asturias aan het wandelen het was best wel koud. Maar het was er zo mooi overal stonden deze mooie gele bloemen in volle pracht. Ik moest er gewoom een foto van maken

'495359' door sietsebus '495359' door sietsebus

SpanjeAsturische kust

SpanjeAsturische kust

Seven shades of grey

sietsebus

De noordkust van Spanje is ruig , rotsachtig, met kleine strandjes, De zee kan kalm zijn maar ook zeer tekeer gaan. Ingrediënten voor de mooiste foto's, van grootse landschappen tot de kleinste macro's.

Laat kaart zien