Kazan foto's & tips

'227974' door dcbrouwer '227974' door dcbrouwer

RuslandKazan

RuslandKazan

Kul Sharif moskee

dcbrouwer

Volgens de Lonely Planet is de Kul Sharif moskee de grootste van Europa. Deze foto is in december gemaakt net toen het een paar dagen boven nul was en het meeste sneeuw gesmolten was.

'227977' door dcbrouwer '227977' door dcbrouwer

RuslandKazan

RuslandKazan

SS Petrus en Paulus..

dcbrouwer

Een nacht foto van de SS Petrus en Paulus kathedraal. De rode gloed in de lucht komt van de, bevroren, Volga rivier die het licht van de stad weerkaatst tegen de wolken. Je ziet dan ook een grote rode streep in de lucht.

'373044' door morealin13 '373044' door morealin13

RuslandKazan

RuslandKazan

Kazan, Tatatstan

morealin13

St. Peter en Paul Kathedraal, Kazan, Tatarstan, Rusland. Geweldig mooie kerk in Kazan, mooie gele ornamenten en vanaf hier heb je uitzicht over de gehele stad.

'376672' door morealin13 '376672' door morealin13

RuslandKazan

RuslandKazan

Kremlin van Kazan

morealin13

Kazan is een fasinerende stad. De halve maantjes die boven de hoge gebouwen uitsteken en ook uit het Kremlin, geven deze stad ander uiterlijk dan andere steden in Rusland.

'1107296' door wisseschout '1107296' door wisseschout

RuslandKazan

RuslandKazan

Het mooie Kazan

wisseschout

Kazan. Een grote moderne stad in de autonome republiek Tatarije, op de grens van Europa en Azië. Het is economisch een van de welvarendste gebieden van Rusland en dat is goed te zien. Moskeeën en kerken gebroederlijk bij elkaar gelegen in het Kremlin. [ ommuurde stad] 's avonds is alles sprookjesachtig verlicht en maken we een wandeling door deze miljoenenstad en voelen ons geen moment onveilig en verbazen ons dat er geen honden lopen.

'1107544' door wisseschout '1107544' door wisseschout

RuslandKazan

RuslandKazan

Kazan bezoeken

wisseschout

Kazan is een moderne stad met veel grote imposante gebouwen en ruim opgezet, gelegen aan de oever van de Wolga en heeft een Kremlin [ ommuurde stad ]dat werelderfgoed is. 's avonds sprookjesachtig verlicht. Op de foto de grootste moskee van Rusland, de Qolsärif moskee. Opvallend detail was dat ik als vrouw tijdens een gebed dienst naar binnen mocht en alles kon gadeslaan, maar dan wel boven vanaf een balkon. p.s foto rechtzetten viel niet mee. Straten liepen schuin dus mij op moskee geconcentreerd. Ook gebouw erachter leip schuin met straat mee.

'1107353' door wisseschout '1107353' door wisseschout

RuslandKazan

RuslandKazan

Bezoek het Kremlin in

wisseschout

We klimmen omhoog naar het Kremlin tegen de avond en hebben een fantastisch uitzicht over een deel van de stad en de Wolga. Het Kremlin is werelderfgoed en net zoals een deel van de stad prachtig verlicht.