Overijssel Artikelen & Blogs

Reportage

Columbus-GPX-trail in eigen land. Zo doe je ‘m zelf

Gepubliceerd: 29 sep 2017 0
Het is iets wat Columbus-oprichters Louise ten Have en Matthijs de Groot graag doen als ze wandelen: zich niet aan de officiële paden houden maar wild rondzwerven door het landschap. Zo gezegd, zo gedaan, want in editie 68 lees je over hun zwerftocht langs de IJssel in Overijssel. Met behulp van deze GPX-files treed je in hun voetsporen.

Het leven aan de IJssel gaat er soms nog heerlijk ouderwets aan toe (Foto: Louise ten Have © Columbus Travel)Volg deze stappen:1. download de app topo-gps op je telefoon (of een andere offline kaarten app) a € 3,99

2. Kies als kaart: Open Streetmaps

3. Download deze GPX-code naar je telefoon en open 'm in topo-gps.

Start en eind: N52°21’47.516 – E6°6’35.256.  Je ziet nu de route die je kan volgen, ook als je geen bereik hebt. De complete reportage vind je in editie 68. Schaf de editie hier aan. 

Treed jij in de voetsporen van onze Columbus-oprichters? (Foto: Louise ten Have © Columbus Travel)


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Overijssel artikelen

Columbus-clip: Op safari in de Sallandse Heuvelrug

Louise en Matthijs reizen af naar Overijssel en beginnen te begrijpen waarom de Sallandse Heuvelrug met geen ander natuurgebied in Nederland te vergelijken is. Bekijk de video van hun avontuur om de hoek. 

Louise en Matthijs reizen af naar Overijssel en beginnen te begrijpen waarom de Sallandse Heuvelrug met geen ander natuurgebied in Nederland te vergel...