Fikse korting: 6 toptrucs voor goedkope treinkaartjes image
Fikse korting: 6 toptrucs voor goedkope treinkaartjes image Fikse korting: 6 toptrucs voor goedkope treinkaartjes image
Unsplash

Fikse korting: 6 toptrucs voor goedkope treinkaartjes

Dáááág … We gaan toch geen tientallen euro’s betalen voor een kort treinritje binnen Nederland?! Nee, wij maken lekker gebruik van deze zes manieren om voordelig door het land te treinen.

1. Vanaf € 13,99 retour - Aangesloten ketens

Het loont zich om de treinacties van aangesloten supermarkten, winkels en drogisterijen in de gaten te houden. Ketens die regelmatig treinkaartjes aanbieden zijn: Albert Heijn, Jumbo, La Place, Blokker, HEMA, Etos en Kruidvat. Alle aanbiedingen vind je via goedkooptreinkaartje.com.

2. Vanaf € 12 enkel - Dealwebsites

Via dealwebsites Actie van de Dag en VakantieVeilingen tik je geregeld goedkope treinkaartjes op de kop. Wat dacht je van € 24 voor twee losse enkeltjes, in te zetten door maximaal twee personen op verschillende dagen?

3. Vanaf € 20 retour - Spoordeelwinkel

Via de NS Spoordeelwinkel verkoopt de NS combinatietickets. Zo kun je er vaak een ‘Dagje uit naar keuze’-combinatieticket aanschaffen, een dagretour én een La Place-voucher voor een sandwich en een sapje. 

4. Vanaf € 4 retour - NS

Eens in de zoveel tijd biedt NS Treinpakkers aan. Zo betaalde je in de afgelopen verkoopperiode maar € 8,95 voor een Meereisretour (één dag meereizen met iemand met een geldig kaartje). Kijk voor updates op ns.nl 

5. Kies zelf je eigen korting - NS

Neem een NS Flex-abonnement bij de NS. Hiermee kies je per maand de korting die bij je past. Handig, want je kunt iedere maand je korting aanpassen. Zo heb je altijd de juiste korting en ben je voordelig uit. 

Op onze themapagina over treinreizen hebben wij nog veel meer informatie over reizen met de trein voor je verzameld >>

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.