Kosovo image

Kosovo


Reisgids

Kosovo
Europa
Antwan

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Ontdek

In Kosovo vind je weinig toeristen, vooral door de politieke situatie in het land de laatste jaren. In Kosovo, dat sinds 2008 erkend wordt als onafhankelijke staat, is er spanning tussen verschillende bevolkingsgroepen. Het land heeft bovendien veel te bieden: geschiedenis, natuur, goed geconserveerde folklore, kunst en cultuur. Kosovo kent heel verschillende landschappen. Het noorden is vlak, de binnenlanden heuvel- of bergachtig. In deze gebieden liggen een hoop oude bossen, waterbronnen, bergriviertjes, beken en meren. Grote kans dat je niemand tegen komt, de natuur is totaal ongerept en dit is dus hét moment om het land te ontdekken.

Wat zegt de community

(1)
Bekijk reviews >

Van onze community

de Witte Drin waterval, de mooiste waterval van Kosovo
de Witte Drin waterval, de mooiste waterval van Kosovo
Witte Drin waterval
Antwan
Prizren
Prizren
Prizren
Antwan

Praktisch

  • Check het actuele reisadvies voor Kosovo van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Let goed op in welke regio’s van Kosovo dit advies geldt. Dit hoeft niet overal hetzelfde te zijn. Het advies wordt dagelijks bijgewerkt. Je blijft echter verantwoordelijk voor je eigen veiligheid. Wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke problemen veroorzaakt door informatie op deze site. 

    Reizen en corona

    Check het actuele overzicht van reisrestricties in verband met het coronavirus voor elk land ter wereld. Dagelijks bijgehouden door de IATA (International Air Transport Association). 

  • Tijdsverschil: Helaas hebben wij geen tijdsversgil genoteerd voor Kosovo