Maremma

De Maremma is een gebied ten zuidwesten van Toscane en ten noordoosten van Lazio, gelegen aan de Tyrreense Zee. Hoewel de meeste toeristen deze regio voorbijrijden of al eerder stoppen, is de Maremma steeds meer in opkomst als vakantiebestemming. De badplaatsen zijn hierbij topfavoriet, maar ook het binnenland wordt sterk gepromoot als een gebied met oude tradities en een eigen cultuur.

Informatie over Maremma

Beste foto's & tips van Maremma

'306752' door WilmainMaremma '306752' door WilmainMaremma

ItaliëMaremma

MANCIANO

WilmainMaremma

iK WOON HIER, NA MEER DAN 30 JAAR IN ROME. DEZE PLEK LIGT IN HET LAND, ACHTER DE KUST, MET MOOIE VERGEZICHTEN. ik weet niet wat een camping kost, maar ik weet wel dat hier - 28 km van de kust - er minder herrie is, koelere nachten en betere prijzen. En de restaurants zijn ook beter! Deze plek geeft afwisseling; je kunt naar het meer, de heuvels in, de berg op (Amiata), de tufstenen stadjes bekijken, en je kunt naar zee. Een zee met helder water, mooie uitaichten, met gehuurde ligstoel en parasol, of zonder. Je kunt een dagje naar het eiland Giglio, je kunt naar de markt in Orbetello, je kunt gaan vogelen of gewoon fotos maken van het landschap. En je kunt overal heerlijk eten en wijn drinken!

'306753' door WilmainMaremma '306753' door WilmainMaremma

ItaliëMaremma

GIRASOLI

WilmainMaremma

MAREMMA met prachtige kleuren op het land in de lente en zomer. Geel en groen, veel biologische landbouw en dus veel insecten en nog meer vogels

'306754' door WilmainMaremma '306754' door WilmainMaremma

ItaliëMaremma

Kasteel op het hoogst

WilmainMaremma

MANCIANO in de Maremma. Ik woon hier en kan iedereen aanbevelen een agriturismo te zoeken en hier vakantie te vieren. Het is een perfekt uitgangspunt voor vele uitstapjes in de omgeving en minder heet - minder duur ook - dan aan zee!

Kaart van Maremma en omgeving