Cliffs of Moher image

Cliffs of Moher


Beste reistijd

Cliffs of Moher
Ierland
Marcopolo74

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Cliffs of Moher

Het weer in Cliffs of Moher

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Cliffs of Moher te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Cliffs of Moher? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Cliffs of Moher

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Cliffs of Moher:De beste reistijd voor Ierland is mei en september. Hoewel Ierland misschien wel op z’n best is als het regent, bieden de late lente en de vroege herfst de grootste kans op constant droog, helder en zonnig weer. Maar zekerheid heb je nooit. Bedenk dat zelfs wanneer het elke dag regent, deze regen vaak in de ochtend valt en je ’s middags kan genieten van de zon. De winters zijn niet bijzonder koud, wel heel erg regenachtig. Ga je toch in de winter, zorg er dan voor dat je overnachtingplaatsen van tevoren reserveert. Veel hotels zijn dan gesloten.