Szeged

'384913' door Adzam '384913' door Adzam

HongarijeSzeged

HongarijeSzeged

Bugacpuszta...(paarde

Adzam

In o.a. de parken onder Kecskemet, in het midden van Hongarije, vindt het paardenmennen plaats. Shows worden opgevoerd voor de toerist. Vooral het berijden van het Koch-vijfspan door één persoon heeft veel bewondering. De paardenhoeder is gekleed in de traditionele witte dracht.

'253584' door Poza '253584' door Poza

HongarijeSzeged

HongarijeSzeged

Zonsondergang

Poza

Na drie dagen gedwongen oponthoud in Boekarest, ging het per trein naar de Hongaarse hoofdstad. We zagen hoe de blaadjes bomen kregen, of ze stonden al in bloei. Er was veel licht, ... het licht was van God. Dan plots: Het licht was God! Zijn kerk scheen in de duisternis.

'255960' door Poza '255960' door Poza

HongarijeSzeged

HongarijeSzeged

Kerkhof

Poza

Detail van een bijna zonspondergang vanuit de trein. Het graf van de familie Stoica lag toevallig in hetzelfde scherptevlak als de kerk, waarvan je slechts de schaduw ziet.

'384910' door Adzam '384910' door Adzam

HongarijeSzeged

HongarijeSzeged

Bugac Puszta...(paard

Adzam

Het paardenmennen in Hongarije komt ondermeer voor in de parken van Bugacpuszta, gelegen in het midden van het land tussen het gebied van de rivier de Donau en de plaatsen Kecskemet en Szeged. Regelmatig worden daar shows opgevoerd voor de toerist. Vanaf een lokatie wordt men met paard en wagen naar de plaats van het gebeuren gebracht.