Corfu

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Paleokastritsa - Corfu - La Grotta lounge and pub

Corfu,
Griekenland


Op onze eerste avond in Corfu (september 2013) besloten we een stukje te gaan wandelen om het dorp Paleokastritsa een beetje te verkennen. Al snel zien we vanaf een brug een idyllisch stuk wat ruiger rotsstrand (we besluiten dat we daar de volgende dag maar eens moesten proberen een kijkje te gaan nemen). Een stukje verderop stuitten we op een trap naar beneden, naar dat bewuste strand, en tussen de bomen zien we een terras en een houten overkapping. Het blijkt om een loungebar te gaan, namelijk 'La Grotta lounge and pub'. We horen prettige loungemuziek en met de indruk van dat strand erbij, zijn we om en besluiten we de trap af te lopen...
Onze verwachtingen werden compleet overtroffen, wat een prachtplek, erg sfeervol ingericht met meerdere plateaus tussen de rotsen, lampjes, palmen, de hele mikmak! En dan een in mijn ogen grandioos uitzicht, die cocktail kon dan ook niet uitblijven... ;)
De volgende dag gingen we terug, met zwemspullen, toch een beetje bang dat het bij daglicht minder mooi zou zijn dan 's avonds. Gelukkig was dat niet het geval en maakte ik deze foto. Gezwommen hebben we er uiteindelijk niet, daar was het toch een beetje te ruig voor, maar de diverse cocktails en broodjes die we er genuttigd hebben waren meer dan prima ;)
Een aanrader wat mij betreft!