Reporters Fins Lapland bekend! image
Wilfried

Reporters Fins Lapland bekend!

In de afgelopen maand konden de Reisreporters bij Columbus Magazine solliciteren om voor het magazine als fotograaf of als journalist op reportage te gaan naar Fins Lapland. En de uitslag is bekend!

De redactie moest een flinke stapel aan mails met grappige, originele, gedreven sollicitatiebrieven, smeekbedes en omkooppogingen doorworstelen. Het was geen simpele keuze, want er huist flink wat fotografie- en schrijftalent onder onze communityleden! Maar uiteindelijk ontstond er toch een unanieme uitslag.

De gekozen Reisreporters

Reisreporter Hillebrand zal als fotograaf samen met Reisreporter Doppie de sneeuwwitte wereld van Finland gaan verkennen!Hillebrand heeft een herkenbare eigen fotografiestijl en al veel ervaring opgedaan in het fotograferen onder barre omstandigheden. Zijn ingezonden foto 'Rendier' overtuigde de redactie dat hij een goede reportage zal kunnen schieten.


Hij mag zijn krachten bundelen met Doppie, die met een prachtige nostalgische motivatiebrief en zijn schitterende reisverhaal Emotie de hele redactie voor zich wist te winnen.

De activiteiten

Gezamenlijk zullen zij in maart op avontuur gaan in het Finse Lapland. Na het landschap verkend te hebben met de huskysleeen en sneeuwscooters en op rendiersafari te zijn geweest, zullen ze kunnen ontspannen in de befaamde sauna's, bij het kampvuur of in een heuse iglo. Luizenbaantje? Niet bepaald: met de reis komen ook verantwoordelijkheden. Hun ervaringen zullen gevolgd kunnen worden via hun profielen én in Columbus editie 30!

Zelf ook op reportage?

Aan iedereen die mee heeft gedaan: bedankt voor de geweldige inzendingen! Niet gewonnen? Niet getreurd, probeer het gewoon opnieuw bij de volgende actie, want sommigen van jullie zaten er erg dichtbij.
Wil je zelf ook kans maken om op reportage te gaan voor Columbus? Je kunt nu solliciteren voor een prachtige langlaufreportage door Noorwegen. En houd de site in de gaten, want er komen nog meer geweldige reizen aan!


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of schrijf je nu in voor de Columbus nieuwsbrief.