Parnu

Vanuit Parnu is het makkelijk een uitstap te maken naar het Soomaa Rahvus Nationaal park. Het is een prachtig veengebied met vele lage boompjes en poelen. De venen zijn te voet bereikbaar via van planken gemaakte paden. Begin juni is de beste tijd om dit gebied te bezoeken. Vele planten staan dan in bloei.

Informatie over Parnu

Beste foto's & tips van Parnu

'430894' door MiekeDeHaas '430894' door MiekeDeHaas

EstlandParnu

EstlandParnu

Veengebied

MiekeDeHaas

Dit veengebied is te bezichtigen in het Soomaa Rahvuspark N.P.. Het is een typisch landschap dat weinig voorkomt in Europa. Toen we daar liepen had het iets onaards. Door het park heen zijn paden van houten plankjes gemaakt, zodat je droge voeten houdt. Er zijn veel poelen en drassige gebieden.

'422472' door MiekeDeHaas '422472' door MiekeDeHaas

EstlandParnu

EstlandParnu

Veengebied

MiekeDeHaas

Het Soomaa Rahvuspark heeft een typisch landschap wat weinig voorkomt in Europa. 'Sooma' betekent letterlijk 'land van veenmoerassen'. Het wordt gevormd door mysterieuze mistige venen, lage boompjes en donkere poelen, die soms een onaardse indruk maken. Het ligt in de buurt van Parnu. Graag vergroten!

'437375' door MiekeDeHaas '437375' door MiekeDeHaas

EstlandParnu

EstlandParnu

Soomaa Rahvuspark

MiekeDeHaas

Dit Nationaal park bestaat uit drassig veengebied met vele kleine poeltjes en bestaat hoofdzakelijkuit lage boompjes. Het is een bijzonder en typisch landschap dat weinig voorkomt in Europa. Je kunt er heerlijk wandelen omdat ze paden van hout hebben gemaakt.

Laat kaart zien