Sleeswijk-Holstein image

Sleeswijk-Holstein


Beste reistijd

Sleeswijk-Holstein
Duitsland
Wereldontdekkers

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Sleeswijk-Holstein

Het weer in Sleeswijk-Holstein

Of je nu van plan bent om een stedentrip te maken of te genieten van een strandvakantie: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Sleeswijk-Holstein te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Sleeswijk-Holstein? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of regen of zonneschijn moet verwachten. Zo weet je waar je rekening mee moet houden.
 

Beste reistijd voor Sleeswijk-Holstein

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Noord-Oost Duitsland:De beste reistijd voor Sleeswijk-Holstein is mei, juni en september. Het Duitse klimaat komt grotendeels overeen met het Nederlandse, met neerslagrijke winters en soms warme zomers. Het voorjaar is de tijd bij uitstek om door steden te slenteren en je eerste terrasje van het jaar te pakken. Het land is het gehele jaar goed te bezoeken. In het najaar is Duitsland een aanrader,  de bossen kleuren prachtig goud en je omzeilt het massatoerisme.