Noord Rijnland-Westfalen image

Noord Rijnland-Westfalen


Beste reistijd

Noord Rijnland-Westfalen
Duitsland
Arenaria

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Noord Rijnland-Westfalen

Het weer in Noord-Rijnland-Westfalen

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Noord-Rijnland-Westfalen te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Noord-Rijnland-Westfalen? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Noord-Rijnland-Westfalen

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Noord-Oost Duitsland:De beste reistijd voor Noord-Rijnland-Westfalen is mei, juni en september. Het Duitse klimaat komt grotendeels overeen met het Nederlandse, met neerslagrijke winters en soms warme zomers. Het voorjaar is de tijd bij uitstek om door steden te slenteren en je eerste terrasje van het jaar te pakken. Het land is het gehele jaar goed te bezoeken. In het najaar is Duitsland een aanrader,  de bossen kleuren prachtig goud en je omzeilt het massatoerisme.