Hessen

Hessen is een deelstaat in het midden van Hessen. Het heeft Wiesbaden als hoofdstad, maar Frankfurt am Main is de grootste stad van Hessen. Trekpleisters in de deelstaat zijn het bergpark Wilhelmshöhe, Nationaal Park Kellerwald-Edersee en Slot Dillenburg.

Informatie over Hessen

Beste foto's & tips van Hessen

'32808' door huub '32808' door huub

DuitslandHessen

DuitslandHessen

Kassel

huub

Kassel

'141682' door herman m '141682' door herman m

DuitslandHessen

DuitslandHessen

Wens

herman m

Mede namens mijn echtgenote Marry wens ik alle reisreporters en de redactie van Columbusmagazine gezellige feestdagen en een gezond, ontdekkend en fotogeniek 2009 toe. Tevens dank ik de mede-reisreporters voor de vele leuke reacties op mijn geplaatste foto’s. (Svp volledig openen) Deze foto dateert van 2 jaar geleden en betreft een uithangbord boven het bekendste straatje van Rüdesheim, te weten de Drosselgasse, een steil omhoog lopend steegje vol souvenierwinkels en terrassen. In Rüdesheim staat ook de te bezichtigen fabriek van Asbach GmbH, waar de echte "Duitse" Weinbrand gestookt wordt, enigszins vergelijkbaar met Franse cognac. Merkwaardig feit is dat deze weinbrand niet van Duitse maar van Franse druiven wordt gemaakt, maar dat even terzijde.

'312075' door pdanielse '312075' door pdanielse

DuitslandHessen

DuitslandHessen

Zwijntjes

pdanielse

Terwijl de wilde zwijnen bijgevoerd worden in het Wildpark Voswinkel in het noorden van Sauerland, Duwen de groten elkaar opzij en stuiven de kleintjes uiteen en zoeken een veilig onderkomen bij elkaar. Prachtig toch?

Laat kaart zien