Limasol

Limasol is de op een na grootste stad van Limasol, gelegen aan de zuidkust van het eiland. De stad heeft twee havens: een oude en een nieuwe. De nieuwe haven is groot en belangrijk. Er zijn regelmatige bootverbindingen met andere steden aan de Middellandse Zee, zoals Rhodos, Haifa en Port Said. Limasol telt een aantal mooie kerken, musea, een theater en een dierentuin.

Informatie over Limasol

Beste foto's & tips van Limasol

'317047' door AnitaOedit '317047' door AnitaOedit

CyprusLimasol

CyprusLimasol

Oh ooh ben nat....

AnitaOedit

Zomer portretje van kleine Georgia ( ze is 2 jaar oud ) en ze was aan het spelen met zand en zee water in haar nieuwe jurkje.

'311927' door AnitaOedit '311927' door AnitaOedit

CyprusLimasol

CyprusLimasol

Antonia

AnitaOedit

Foto is gemaakt tijdens een wandeling met paar locale vrienden in een Grieks-Cypriootse dorpje. Het was een warme dag ....we zochten verkoeling en onze wandeling bracht ons bij een kerkje...niet groter dan misschien 3 bij 3. Kleine Antonia was zo nieuwsgierig en ging het kleine kerkje binnen en daar zag ze kaarsjes liggen.....we hebben voor haar aangestoken en waar haar gedachten waren.......weet niet niemand.

'316640' door AnitaOedit '316640' door AnitaOedit

CyprusLimasol

CyprusLimasol

Marcus

AnitaOedit

Marcus had net lekker gezwommen en kwam bij ons in de tuin zitten. Hij zat op een bar stoel en zat zo mooi dat ik niet kon laten om hem te gaan fotograferen ;)

Laat kaart zien