Sigirya

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Uitzicht op het regenwoud

Sigirya,
Sri Lanka


We verblijven een paar nachten in het regenwoud in de prachtige accommodatie van Natural Mystic Sanctuary. Ver van de hoofdweg, omringd door theeplantages en oud bos ligt deze eco-lodge.
Op 6 hectare heuvelland is er een rivier langs 2 zijden met uitnodigende zwembaden en veel dieren in het wild, dus er is genoeg te ontdekken of gewoon te zitten en te genieten van de rust.
Natural Mystic Sanctuary is eco-vriendelijk heeft zijn eigen waterbron, zonne-energie en waterkracht plus veel verschillende biologische vruchten, groenten, specerijen en kruiden groeien op het land. Als je houdt van wakker worden met het geluid van de natuur, met een bad in één van de natuurlijke zwembaden, wandelingen maken in de omgeving of gewoon ontspannen en kijken naar de natuur dan is dit een perfecte plaats om te verblijven.Natural Mystic Sanctuary is voor rustzoekers en natuurliefhebbers, er is geen wifi op de kamers en er zijn geen ventilatoren of airco.
Wij hebben dit alles niet gemist en we genoten van ons verblijf hier.
Natural Mystic Sanctuary is toegankelijk door een ondiepe rivier over te steken en een ruwe stenen weg 500 meter omhoog te gaan . Het is een mooie wandeling door de theeplantages en duurt ongeveer 10 minuten.(www.naturalmysticsanctuary.com)

Op de foto ons uitzicht vanaf de slaapkamer. We hadden de hele nacht de deuren open en bij een nachtelijk toiletbezoek struikelde mijn echtgenoot bijna over één van de honden ,van de eigenaren, die zich heerlijk had genesteld op een paar kussens op de grond.