5 bijzondere slaapplekken in Ladakh, India image
Vellah

5 bijzondere slaapplekken in Ladakh, India

Treed in onze voetsporen en maak van je slaapplek een bijzondere reiservaring. Van campsite tot guesthouse: we tippen 5 bijzondere overnachtingen in Ladakh, India.

1. The Ultimate Traveling Camp in Thikse & Diskit

Tijdens onze reis door Ladakh, bezochten we twee campsites die worden gerund door The Ultimate Traveling Camp. Hun canvastenten zijn geproduceerd in Kenia. Chamba Camp Thikse telt twintig tenten en ligt op een prachtige locatie aan de voet van het Thikseklooster. Een aantal van de tenten heeft een terrasdek met uitzicht op het klooster. Chamba Camp Diskit ligt in een van de meest dramatische en surrealistische landschappen ter wereld: de Nubravallei. Het kamp wordt verlicht door middel van zonne-energie. Op het terrasdek aan het water geniet je van misschien wel de beste boterkip van India. Vanaf € 775 (Thikse) en € 825 (Diskit) per nacht voor twee personen (incl. maaltijden, excursies en transfers).


2. Hotel Abu Palace in Leh

Hotel Abu Palace is een prettig hotel op een rustige plek bij het centrum van Leh, met een riant terras. Je vindt er ruime kamers met tv en badkamer en warme douche. Vanaf € 28 p.n. voor twee personen. 


3. Seven Seas Guest House in Leh

Nieuw, goed, rustig en goedkoop, dat is Seven Seas Guest House in Leh. Het guesthouse heeft een grote tuin, maar ligt iets verder van het centrum. Vanaf € 25 p.n. voor twee personen. 


4. Galaxy Guest House in Hunder

Galaxy Guest House in Hunder is een basic guesthouse met een restaurant en vriendelijke gastheer. Eromheen ligt een weelderige tuin. Prijs op aanvraag.


5. Maha Guest House in Turtuk

Maha Guest House is een authentiek gastenverblijf aan de rand van het idyllische moslimdorpje Turtuk. Hier krijg je lokale gerechten voorgeschoteld. Prijs op aanvraag.


Volg Columbus Travel op Facebook en/of Instagram en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!