Mpumalanga image
Mpumalanga image Mpumalanga image

Mpumalanga

Beste reistijd

Mpumalanga
Zuid-Afrika
Woutertje

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Mpumalanga

Het weer in Mpumalanga

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Mpumalanga te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Mpumalanga? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 


 

Beste reistijd voor Mpumalanga

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Zuid-Afrika Noordoost:Een nare, vochtige deken valt in de Zuid-Afrikaanse zomer, van november tot februari, over het noordoosten. En hoewel een verfrissende duik in de Indische Oceaan natuurlijk veel goedmaakt, kun je een reis naar Mpumalanga het beste plannen in de overgangsmaanden september-oktober en april-mei. Binnenlandse vakanties zorgen in april, juli en september voor volle stranden, dikke prijzen en meer mensen dan wild in de parken.