Hwange NP

Het grootste nationale park van Hwange NP ligt aan de rand van de immens grote Kalahari-woestijn. Zeker is dat je de Big Five tegekomt: leeuw, luipaard, neushoorn, olifant en buffel. In het gebied zijn drie kampen waar je kunt overnachten. Hwange National Park ligt in het uiterste westen van het land.

Informatie over Hwange NP

Beste foto's & tips van Hwange NP

'486618' door patriciawilfred '486618' door patriciawilfred

ZimbabweHwange NP

ZimbabweHwange NP

Olifanten in Hwange

patriciawilfred

Zimbabwe is een prachtig land om op safari te gaan. Zeker Hwange NP raad ik aan om te bezoeken. In dit park leven veel olifanten. Deze foto is gemaakt aan de grens van het park bij een waterhole waar maar weinig toeristen komen. Deze olifanten hebben dorst en gaan in volle draf op het water af.

'440319' door bertwams '440319' door bertwams

ZimbabweHwange NP

ZimbabweHwange NP

Olifanten in Hwange

bertwams

Zimbabwe is een fantastisch land voor safari. Vriendelijke mensen, sinds invoering van de dollar gaat het economisch beter. Hwange is een groot park met veel olifanten en ander wildlife, Verder zijn Mana Pools en Matopos aanraders. Wandelsafari's worden veel aangeboden en zijn extra spannend. Tussen ochtend en middagdrive bij hoofdkamp aan parkwachter gevraagd of hij ons mee uit wandelen wilde nemen en schitterende wandeling gemaakt.

'462646' door caar '462646' door caar

ZimbabweHwange NP

ZimbabweHwange NP

Zonsondergang

caar

Ook al denken veel mensen dat het super gevaarlijk is in Zimbabwe heb ik mij nog nooit zo veilig gevoeld als daar. De mensen zijn behulpzaam en aardig en het land zelf is fantastisch

Laat kaart zien

Laatste Hwange NP artikelen

Olifant plet jager. 'Deze loser krijgt verdiende loon!'

In editie 64 schreven we uitgebreid over de jacht op wilde dieren en de olifantensterfte. Hoewel het meestal de dieren zijn die het onderspit delven, loopt het ook voor de jagers niet altijd even goed af.

In editie 64 schreven we uitgebreid over de jacht op wilde dieren en de olifantensterfte. Hoewel het meestal de dieren zijn die het onderspit delven,...