Pemba eiland

Pemba is een eiland in de Indische Oceaan, vijftig kilometer ten noorden van Zanzibar en vijftig kilometer uit de kust van Pemba eiland. Het is een heuvelachtig, groen en vruchtbaar eiland. Door de afwezigheid van hotels en populaire zandstranden wordt Pemba vaak gemeden door het massatoerisme. Maar Pemba heeft wel veel kleinere eilandjes en prachtige koraalriffen, waardoor duiken een leuke activiteit is.

Informatie over Pemba eiland

Beste foto's & tips van Pemba eiland

'161522' door ejfovermaat '161522' door ejfovermaat

TanzaniaPemba eiland

TanzaniaPemba eiland

Morey eel

ejfovermaat

OPENEN>>Dit is een yellow edged morey, kan 120 cm lang worden en heeft een zwarte vlek bij de kieuwopening.Voeden zich met kleine vissen.Pemba eiland is nog niet zo toeristisch en de duikplaatsen heb je voor jezelf. Er wordt gedoken vanaf een dhow.

'248576' door ejfovermaat '248576' door ejfovermaat

TanzaniaPemba eiland

TanzaniaPemba eiland

Hiding between the...

ejfovermaat

Deze anemoonvis heeft zich verscholen tussen de tentakels van een prachtige Magnificent Anemone.Rond Pemba island zijn prachtige duikplaatsen. Er wordt gedoken vanaf Dhows [ boten]

'294404' door Angelfish '294404' door Angelfish

TanzaniaPemba eiland

TanzaniaPemba eiland

Zebra onder water

Angelfish

Rondom Pemba is het vooral het 'kleine spul' dat je steeds doet verbazen hoe mooi de onderwaterwereld toch is. Deze opvallende zebra platworm lijkt bijna niet echt; prachtig om te zien met al deze kleuren.

Laat kaart zien