Freetown

De hoofdstad Freetown ligt aan de kust en is op vele vlakken het hart van Freetown - commercieel, educatief en cultureel gezien. De sfeer is hectisch maar dorps en er zijn veel verkeersopstoppingen. De historische op drie na grootste haven ter wereld is een belangrijke plek in de stad. Rondom Freetown liggen dichtbegroeide heuvels. Een leuk detail is de befaamde katoenboom in de stad, die er al staat sinds 1787!

Informatie over Freetown

Beste foto's & tips van Freetown

'160965' door patriciawilfred '160965' door patriciawilfred

Sierra LeoneFreetown

Sierra LeoneFreetown

Vrouw met een bos hou

patriciawilfred

Deze vrouw wilde ook graag op de foto.

'396189' door valari '396189' door valari

Sierra LeoneFreetown

Sierra LeoneFreetown

West Afrika BEST Beac

valari

River beach no 2!! West Afrika's mooiste strand, als je het mij vraagt. De lokale community houd het strand mooi en schoon voor een kleine vergoeding. Je kunt er heerlijk 'zo uit de zee eten' en de lokale bevolking kan ook zorgen voor de nodigen koude biertjes! aanrader!

'313046' door Feije '313046' door Feije

Sierra LeoneFreetown

Sierra LeoneFreetown

Albino

Feije

Albino-baby op de rug van haar oudere zus. Toen ik in Freetown deze meisjes tegenkwam, dacht ik eerst dat het grote meisje een (westerse) pop bij zich droeg. Curieus dacht, maar toen ik dichterbij kwam, bleek er iets heel anders aan de hand. Het bleek haar albino-zusje te zijn. In een aantal afrikaanse landen moeten albino's vrezen voor hun leven. Ze worden gedood, omdat sommigen er van overtuigd zijn dat hun ledematen magische krachten bezitten. Zo niet in Sierra Leone.

Laat kaart zien