Silhouette

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Oh, perfect strand...

Silhouette,
Seychellen


Oh, perfect strand... een beetje dagdromen kan geen kwaad toch?

Het is echt maanden geleden dat ik voor het laatst een foto heb gepost. Ik heb er wel een goede verklaring voor: 5 maanden geleden ben ik voor de eerste keer vader geworden namelijk, en dan liggen je prioriteiten even ergens anders ; ) Toen ik vandeweek de nieuwsbrief van Columbus ontving, kreeg ik gelijk weer zin om een foto te delen. Hierbij dus!

Dit is een van de prachtige stranden van de Seychellen. Voor mij nog steeds een echte aanrader als je een echt paradijsje wilt bezoeken. En ook op de Seychellen kan dat zonder de drukte om je heen. Bezoek zeker de bekende plekjes (want die zijn gewoon heel erg mooi), maar doe daarnaast ook je onderzoek om andere, nieuwe juweltjes te ontdekken. Zoals deze, Silhouette Island. Een pareltje!

Maak hier een hike door het regenwoud van de ene kant naar de andere kant van het eiland. Over de top van de 'berg' en bezoek de vele schitterende stranden en baaitjes die het eiland rijk is. Heen en weer kost je ongeveer een volle dag, inclusief een paar verfrissende duiken!